Hot News
Departamentul de Stat, speriat de planurile Rusiei de revocare a ratificării CTBT
09/10
A fost anuțată câștigătoarea concursului Miss Rusia 2023
10/10

Maria Zaharova, despre riscurile proliferării armelor NATO furnizate Kievului

Cladirea principală a MAE rus din Piața Smolenskaia, Moscova/ Foto: news.myseldon.com

Reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a amintit de existența riscurilor legate de livrările de arme în Ucraina de către statele NATO, arme care, ulterior, ajung pe piețele negre din diferite țări din lume, relatează Gazeta.ru.

„Un an și jumătate am vorbit, la conferințele de presă de la MAE rus, despre cum armele NATO livrate lui Zelenski, în special cele americane, se răspândesc pe „piețele negre”, a amintit Zaharova într-o postare pe canalul său de Telegram.

Ea a menționat că se întâmplă acest lucru din cauza corupției din Ucraina și a „legăturii de corupție dintre Washington și Kiev”.

Într-o intervenție anterioră, Zaharova a spus că declarațiile autorităților norvegiene conform cărora sprijinul acordat Kievului poate fi comparat cu lupta împotriva Germaniei naziste sunt false și impregnate de ură față de Rusia. Așa a comentat diplomatul vorbele ministrului norvegian de Externe, Anniken Huitfelt, care a comparat sprijinul Occidentului oferit Kievului în confruntarea cu Federația Rusă cu lupta împotriva Germaniei naziste din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Despre piața neagră a armelor primite de Ucraina din partea NATO și SUA se știe. Americanii știu despre acest negoț cu arme. Chiar și membri forțelor armate ucrainene au sesizat că sunt persoane din conducerea Ucrainei care fac avere din vânzarea armelor primite. Acum, aceste arme se regăsesc în mâinile grupării Hamas. Mă întrebam cum de Ucraina nu acuză Rusia că a furnizat arme grupării? Uimirea mea nu a ținut mult, fiindcă s-a găsit un lingău pro-ucrainean care a preluat o știre de pe Ukrainska Pravda și a publicat-o pe site-ul unui post de televiziune român. În acel articol se spune că Rusia a furnizat arme de fabricație occidentală grupării Hamas, pe care le-a capturat în timpul luptelor, cu scopul de a discredita Ucraina. Un idiot de la noi publică o știre falsă publicată de alt idiot din Ucraina! Scrie ca să dovedească faptul că încă mai știe să scrie, dar nu gândește ceea ce scrie. Face parte din ciclul: ,,Am învățat cândva să scriu la școală”. Ucraina nu are nevoie de o discreditare din partea Rusiei, ea s-a discreditat singură. Cât despre declarațiile date de Anniken Huifeldt, îmi vine să râd. Este o altă găină disperată care cotcodăcește când se ouă, dar în loc de ou a scos pe gură o tâmpenie. Era mai util un ou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875122