Hot News
Maria Zaharova, despre riscurile proliferării armelor NATO furnizate Kievului
10/10
Pușkov a răspuns la afirmația generalului Milley despre un război cu Rusia
10/10

A fost anuțată câștigătoarea concursului Miss Rusia 2023

Foto: rețele de socializare

Margarita Golubeva, în vârstă de 22 de ani a câștigat titlul „Miss Rusia 2023”, informează cotidianul Vedomosti, citând site-ului competiției.

Originară din Sankt-Petersburg, tânăra a primit marele premiu – o coroană realizată după motivele diademei împărătesei Alexandra Feodorovna, soția împăratului Nikolai al II-lea, 1 milion de ruble și oportunitatea de a reprezenta Rusia la competiția Miss Univers 2023, a cărei finală va avea loc în El Salvador pe 18 noiembrie.

Titlul „Vice-Miss Rusia – 2023” a fost primit de Elizaveta Dudina din Toliatti, locul trei fiind ocupat de Liubov Hoholova, din Iakutia.

Potrivit informațiilor de pe site-ul competiției, Golubeva este studentă în anul cinci la Facultatea de Afaceri Vamale a Academiei Vămilor a Rusiei și, totodată, frecventează cursurile anului II la Institutul de Cultură din Moscova, Facultatea de Arte muzicale. În 2021, a participat la emisiunea „Golos-10”.

Competiția Miss Rusia este organizată anual cu sprijinul Ministerului Culturii. Prima competiție a avut loc în 1927 în rândul emigranților ruși și s-a desfășurat timp de 12 ani înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. În Rusia, el a început să fie organizat din 1993. Pentru a participa la competiție, tinerele trebuie să îndeplinească anumite cerințe: să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani, să nu fie căsătorită, fără copii, precum și implicare în evenimente caritabile.

La începutul lunii august s-a încheiat concursul Mrs. Russia 2023, câștigat de Janna Spețialnaia, în vârstă de 32 de ani. Ea a primit marele premiu, o călătorie în Malta. Potrivit organizatorilor competiției, Janna are patru diplome de studii superioare, este director al departamentului de vânzări la o companie de IT și crește o fiică de 3 ani.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Încă o mare bogăție deținută de Rusia: femeile frumoase! Cred că este o decizie foarte grea pentru juriu să o aleagă pe cea mai frumoasă dintre atâtea frumuseți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101