Hot News
Alaudinov: Militarii israelieni părăsesc Ucraina
12/10
John Kirby: Fondurile pentru susținerea Ucraina s-au epuizat aproape
12/10

Putin: Rusia poate ajuta la rezolvarea conflictului palestino-israelian

Foto: TASS

Moscova ar putea contribui la soluționarea conflictului dintre Palestina și Israel, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, răspunzând la întrebările prezentatorului TV, Amro Abdel Hamid, de la principalul post de televiziune inter-arab, Al-Ghad (în imagine), scrie TASS.

„Avem relații de afaceri foarte stabile cu Israelul. Avem relații de prietenie cu Palestina de zeci de ani. Prietenii noștri știu acest lucru. În opinia mea, Rusia ar putea și ea să ajute, să contribuie la procesul de reglementare”, a subliniat el.

Șeful statului rus nu exclude ca în acest scop să fie restabilită activitatea „cvartetului” pentru Orientul Mijlociu (din care au făcut parte ONU, Rusia, SUA și UE). „De ce nu, în ultimă instanță”, a spus Putin, răspunzând la o întrebare în acest sens. În același timp, el a subliniat că, acum, conflictul se află într-un stadiu de o gravitate fără precedent. „După părerea mea, o astfel de gravitate nu cred că mai vedem undeva”, a subliniat președintele rus.

Putin a răspuns la întrebările prezentatorului TV în marja forumului Săptămâna Energetică a Rusiei, în cadrul căruia Amro Abdel Hamid a moderat sesiunea plenară a reuniunii, cu participarea liderului rus.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cu siguranță că președintele Putin poate contribui la rezolvarea conflictului. Întrebarea este dacă acest lucru este dorit și de alte state, mai ales de cele care au de câștigat de pe urma acestui conflict. Orice intenție bună ar avea Rusia, statele ostile ei vor deforma adevărul. Este o situație destul de complicată. Of, ce forfotă în lumea asta, cu o oră înainte de sfârșitul ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875047