Hot News
MAE rus: Regimul Sandu distruge Moldova din rădăcini
13/10
CNN: Putin are dreptate în privința disperării Occidentului
13/10

Kirill Budanov: Armata Ucrainei „a ieșit din grafic”

Kirill Budanov/ Foto: news.myseldon.com

Șeful Direcției Principale de Informații a ministerului Apărării al Ucrainei, Kirill Budanov, a recunoscut că, în planurile lor de desfășurare a operațiunilor militare, trupele ucrainene ”au ieșit din grafic”, informează agenția TASS.

„Am ieșit din el (graficul de desfășurare a operațiunilor militare). Nu suntem în urmă, am ieșit din grafic. Ceea ce este cu totul altă interpretare”, a spus el într-un interviu acordat publicației ”Ukrainskaia pravda”. Rugat de jurnalist să ofere mai multe precizări, Budanov a declarat că „nu a fost totul dat peste cap”. Șeful Direcției nu a considerat oportun să explice ce anume a avut în vedere prin ”a ieșit din grafic”.

Începând din 4 iunie, Armata Ucrainei întreprinde fără succes încercări ofensive. După cum a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, pe 5 octombrie, în patru luni, Kievul a pierdut peste 90.000 de oameni și mai mult de 500 de tancuri. Partea rusă a subliniat în repetate rânduri că „contraofensiva” ucraineană nu a adus rezultate semnificative.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Armata ucraineană nu a ieșit din grafic, e de-a dreptul pe spate. Mă refer la restul de armată care a mai rămas…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101