Hot News
MAE chinez: Acțiunile Israelului au depășit limitele autoapărării
15/10
Putin, despre declarațiile SUA privind posibilitatea unui război cu Rusia și China
16/10

În Italia, generalii ucraineni, criticați pentru neștiință

Foto: Reuters

Generalii Forțelor Armate ale Ucrainene nu respectă regulile militare de bază, motiv pentru care Ucraina suferă înfrângeri pe câmpul de luptă, relatează ziarul IL Fatto Quotidiano, citat de Gazeta.ru.

„Ucrainenii suferă cele mai grave pierderi pentru că sunt forțați, în condițiile în care sunt depășiți numeric, să lanseze o „contraofensivă” nesăbuită, ceea ce este absurd din punct de vedere militar”, scrie editorialistul Biagio di Grazia.

El a explicat că nu pricepe cine îi obligă pe generalii ucraineni să-i conducă pe soldații armatei ucrainene în „atacuri, adevărate mașini de tocat carne,” acțiuni fără șanse de succes. Di Grazia a adăugat că orice general NATO ar fi alungat din forțele armate pentru o asemenea atitudine lipsită de judecată față de efectivul militar.

Anterior, prizonierii ucraineni au vorbit despre deficitul de efectiv militar pe direcția Artiomovsk. Unul dintre prizonieri a explicat că în iulie compania sa avea un număr foarte mare de soldați, care nu aveau nici măcar unde să doarmă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cum nu pricepe cine îi obligă pe generalii ucraineni să-i conducă pe soldați la o adevărată sinucidere? Ne crede tâmpiți sau el e depășit de evenimente? Generalii sunt obligați de Zelenski, iar Zelenski e obligat de Washington. E simplu, nu trebuie să fi expert în tactici militare. Di Grazia mai bine ar vinde pizza decât să facă un jurnalism de proastă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091