Hot News
Moscova a amenințat că va doborî, în spațiu, sateliții cvasi-civili occidentali
17/10
Putin: Ucraina trebuie să renunțe la intrarea în NATO pentru a pune capăt conflictului
17/10

Occidentul, îngrijorat de manevra neașteptată a Rusiei în zona operațiunii militare speciale

Occidentul este îngrijorat de faptul că trupele Forțelor Armate ale Rusiei au început o ofensivă în zona operațiunii militare speciale pe direcția Avdeevka (Republica Donețk). Manevra bruscă a armatei ruse devine un factor de risc pentru soldații Forțelor Armate ale Ucrainei, care ar putea fi înconjurați în Avdeevka, relatează Economist, citat de agenția Rambler.ru.

Publicația precizează că tot mai desele atacuri ale trupelor ruse marchează una dintre cele mai mari ofensive lansate de Rusia în zona operațiunii militare speciale din primăvara anului 2022. Scopul ofensivei este de a crea un „cazan” în jurul unităților ucrainene.

Potrivit datelor indicate în articol, Rusia a preluat inițiativa militară după eșecul contraofensivei Armatei Ucrainei, iar în acest moment, militarii ucraineni sunt deja înconjurați în Avdeevka, din trei părți, de trupe rusești.

Anterior, militarii ruși au explicat importanța strategică pe care orașul Avdeevka o reprezintă pentru Forțele Armate ale Rusiei. În plus, potrivit acestora, prin capturarea orașului, armata rusă îndepărtează inamicul de Donețk, asigurând astfel siguranța oamenilor.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ei, că de-aia nu mai pot Forțele Armate ale Rusiei că Occidentul e îngrijorat. Pentru decimarea populației palestiniene nu e îngrijorat? Armata rusă va îndepărta inamicul din Donețk, că așa e normal. Mult succes militarilor ruși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875130