Hot News
Cum summitul de pace de la Malta ar deveni o condamnare pentru Zelenski
24/10
Putin, despre consecințele tragice ale justificării naziștilor
25/10

MAE rus, despre încercare a SUA de a se absolvi de răspunderea pentru asasinarea Dariei Dughina

Foto: RIA Novosti

Articolul publicat de cotidianul american The Washington Post, conform căruia asasinarea politologului Daria Dughina (în imagine) a fost organizată de serviciile speciale ale Ucrainei, este o încercare ieftină de a absolvi Statele Unite de răspunderea pentru orice implicare în comiterea acestei crime, a declarat Rodion Miroșnik, ambasadorul MAE rus pentru misiuni speciale privind infracțiunile regimului de la Kiev, relatează Vzgliad.

Vorbind în cadrul emisiunii „Soloviev Live”, Miroșnik a declarat că, astfel, Statele Unite transmit ideea că serviciile lor de informații „au pregătit ani la rând serviciile de informații ucrainene, le-au finanțat integral, le-au furnizat tot ce era necesar”, după care regimul de la Kiev ar fi început, chipurile, să ia singur hotărâri și ar fi decis în mod indeprndent să o ucidă pe Daria Dughina, dar și să atace cu drone Podul Crimeii și Kremlinul.

„Este o încercare destul de ieftină de a spăla serviciile de informații americane”, a subliniat Miroșnik, adăugând că pentru Washington est important ca serviciile de informații americane să fie imaculate.

După cum a declarat anterior reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, articolul din The Washington Post despre rolul CIA în atacurile teroriste organizate de Ucraina pe teritoriul Rusiei are legătură cu încercările Casei Albe de a se debarasa de orice responsabilitate.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Mincinoșii rămân tot mincinoși. Cine ar mai putea crede vreodată SUA? Dacă îți dau ,,Bună ziua”, înainte să le răspunzi te uiți dacă e într-adevăr ziuă și nu seară. Sunt penibili cu încercările lor de a se absolvi de orice vină!

  2. MIHAIL GAVRIL POPA spune:

    Părerea mea personală, este că serviciile secrete ucrainiene, nu au avut un rol important, în acest oribil asasinat talmudist., decât pur decorativ, în scopul de a camufla și disimula adevăratele forțe, care sunt cu adevărat vinovate de ordinul asasinării Dariei Dughina, anume secta talmudistă iudaică Chabad Lubavitch. La ordinele acestei secte, practic Mossadul israelian, a pregătit în detaliu asasinatul domnului Aleksandr Dughin. Iar pentru a se masca identitatea adevăraților criminali israelieni și iudei din SUA și Ucraina, Mossad a recurs la o ucraineancă de duzină, care să pară ca singura criminală. Ceva în genul asasinatului președintelui John Fitzgerald Kennedy, asasinat de Pentagon și oculta iudaică, dar s-au folosit de un paravan fals, ca idiotul de Lee Harvey Oswald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875049