Hot News
Putin: Evenimentele din Daghestan au fost provocate prin intermediul rețelelor de socializare ucrainene
31/10
Corneliu Vlad: Reguli neștiute sau legea internațională?
31/10

Putin a comparat Statele Unite cu un păianjen care vrea să învăluie întreaga lume cu pânza sa

Foto: RIA Novosti

Statele Unite seamănă cu un păianjen care încearcă să învăluie întreaga lume cu pânza lui țesută. În același timp, Washingtonul folosește fără îndoială poporul păcălit al Ucrainei în propriile lui scopuri, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, la o consfătuire dedicată situației din Daghestan (în imagine).

„Trebuie să știi și să înțelegi unde se află rădăcina răului, unde este acest păianjen, care încearcă să învăluie întreaga planetă, întreaga lume în pânza lui și vrea să obțină înfrângerea noastră strategică pe câmpul de luptă, care se folosește de oamenii prostiți de el de-a lungul deceniilor pe teritoriul Ucrainei de astăzi”, a spus liderul rus. În opinia lui, conflictele din Ucraina, Orientul Mijlociu și din alte regiuni ale lumii nu fac decât să convină elitelor Statelor Unite și a numeroșilor lor sateliți.

Liderul de la Kremlin a convocat, luni, o întâlnire pe tema încercărilor Occidentului de a dezbina societatea rusă după evenimentele din seara zilei de 29 octombrie, când un grup numeros de bărbați a pătruns în aeroportul orașului Mahacikala din Daghestan și a înconjurat un avion venit din Israel, după care au fost aduse forțe de securitate. Au fost reținuți 83 de participanți la revoltă. 20 de persoane au avut de suferit. Comitetul de Investigații al Rusiei a deschis un dosar penal în baza articolului „Tulburări în masă”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Spre marea noastră bucurie se pare că organele sericide ale lui Biden Spider-Man i s-au atrofiat și nu mai poate secreta substanța necesară construirii pânzei. De-a lungul timpului, din cele patru tipuri de pânză de păianjen cunoscută SUA a țesut-o pe cea haotică, în care cei care nimeresc în ea se încâlcesc și le este foarte greu să se elibereze. Statele neatente, cu lideri vânduți au devenit o pradă ușoară. Cercetătorii de la Marshall Space Flight Center au realizat în 1995 un experiment pe păianjeni, al cărui studiu l-au publicat în revista NASA Tech Briefs. Ei au demonstrat că marihuana și cofeina administrate păianjenilor le-au afectat felul în care își țes pânza. Aceasta avea goluri imense și nu era finalizată, fluturând în vânt. Poate că ar fi bine ca Biden și ,,păianjenii” din jurul lui să fie încurajați în a consuma cantități mari de cofeină și marihuana. Așa, ca să le fluture pânzele în vânt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875090