Hot News
Presa din SUA: Sistemele rusești de război electronic „suprimă cu ușurință” obuzele americane de mare precizie M982 Excalibur
23/11
Ministerul Apărării: Atac cu drone ucrainene asupra unui grup de jurnaliști ruși
24/11

S-a propus decorarea actriței Polina Menșih, ucisă în Republica Donețk

Polina Menșih/ Foto: 360tv

Deputata Dumei de Stat, Elena Drapeko, a propus decorarea actriței Polina Menșih, care a murit în DNR în timpul unui atac lansat de armata ucraineană.

Într-un dialog cu postul de televiziune „360”, politicianul a declarat că artista merită ca memoria ei să fie imortalizată și, de asemenea, să i se acorde post-mortem Ordinul Curajului.

Artiștii sau voluntarii care călătoresc în zonă de război își pun viața în pericol. Și ei sunt eroi. Polina este un caz unic. Și-a riscat viața în mod conștient. Este un act de eroism, care trebuie marcat.

Drapeko a transmis condoleanțe familiei și prietenilor actriței decedate, anunțând, totodată, că ea însăși pleacă în zona operațiunilor militare.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    La asta se reduce activitatea Armatei Ucrainene, la a omorî actori, civili, la bombardarea sălilor de spectacol? Mare ,,victorie” au obținut, cred că sunt foarte mândri de asta! Lovitura a fost lansată de Brigada 27 de Artilerie condusă de colonelul Dmitri Hrapah și s-au folosit sisteme HIMARS primite de Ucraina din partea Statelor Unite. Au mai fost avariate două clădiri de apartamente și patru clădiri de infrastructură civilă. Actrița Polina Menșik ținea o reprezentație la Casa de Cultură din satul Kumahovo și avea 40 de ani. Ea călătorea des în regiunea Donbas pentru a-i susține pe militarii ruși de pe front. Și-a riscat viața și merită din plin Ordinul Curajului. Dumnezeu s-o ierte și condoleanțe familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097