Hot News
Corneliu Vlad: Negocierile de pace – necesare și utile, dar torpilate de Kiev
24/11
UNIAN: Transportatorii polonezi de la graniță au blocat livrările de armament către Ucraina
25/11

Bloomberg: O parte dintre ucraineni, gata să sacrifice teritorii de dragul păcii

Foto: zp.tsargrad.tv

O parte dintre cetățenii ucraineni ajung la părerea că unele concesii teritoriale ar putea deveni ”prețul inevitabil al păcii”, arată rzultatele unui sondaj de opinie, scrie presa occidentală.

În articolul agenției Bloomberg pe această temă, se precizează că această părere este împărtășită ”de o minoritate de ucraineni, nu foarte mare, dar în creștere”, relatează RIA Novosti, preluată de Gazeta.ru

Potrivit materialului din Bloomberg, livrările occidentale nu ajută Ucraina, în anul care a trecut forțele armate ale țării nereușind să realizeze un avans vizibil.

În plus, se arată în același articol, oficialii europeni consideră că trebuie să ne pregătim pentru un scenariu în care sprijinul acordat de americani regimului de la Kiev s-ar putea reduce.

Autorul materialului scrie, ca o concluzie, că regimul de la Kiev nu a conștientizat în totalitate amplarea situației din prima linie și a subestimat forța liniilor rusești de apărare.

Anterior, Polonia a avertizat că autoritățile de la Kiev vor trebui să facă concesii teritoriale în timpul negocierilor cu Rusia.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Să-i spună și lui Zelenski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875207