Hot News
Zaharova: Campania media angajată de Occident împotriva Rusiei are caracterul unei pandemii
26/11
Ambasada Rusiei: SUA încearcă să lege ”Holodomorul” de operațiunea specială militară pentru a demoniza Rusia
26/11

Fost analist CIA spune când se termină conflictul din Ucraina

Foto: RIA Novosti

Ucraina nu va fi în stare să reziste în conflictul cu Rusia mai departe de luna februarie, relatează RIA Novosti, citând o declarație a fostului analist CIA, Larry Johnson.

Potrivit acestuia, autoritățile americane vor nega până în ultimul moment înfrângerea Kievului. Principalul factor pentru o astfel de prognoză este nedorința țărilor occidentale de a continua să acorde sprijin financiar fostei republici sovietice. În Statele Unite, neoconservatorii, precum și administrația președintelui Joe Biden, vor nega până în ultima clipă această realitate.

„Chiar dacă i-ai pune în țeapă goi în deșert, i-ai stropi cu benzină și le-ai da foc, ei tot ar susține că nu este nici un foc și că nu le este cald”, a spus Johnson.

El a subliniat, de asemenea, că elitele americane sunt atât de convinse de „misiunea lor sacră” ce presupune dominația Statelor Unite și suprimarea Rusiei și a Chinei, încât nu își vor îndulci niciodată poziția.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Analistul CIA ar fi putut încadra aceste simptome ale conducerii SUA în sfera psihiatriei, pentru că negarea realității este o suferință care nu permite funcționarea normală în viața de zi cu zi. Nu este o boală, ci o dezvoltare dizarmonică a structurii psihice ale persoanelor în cauză. Cred că se încadrează tipului de tulburări de personalitate narcisistă (din grupa B): sunt plini de ei, cu fantezii nelimitate de succes, putere, lipsiți de empatie, invidioși, exploatativi în preocuparea de a-și atinge propriile țeluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875057