Hot News
În Rusia va apărea o platformă internațională de servere și servicii pe bază de IA
26/11
Zaharova: Campania media angajată de Occident împotriva Rusiei are caracterul unei pandemii
26/11

Senatorul Pușkov: Materialele foto ale misiunii lunare a NASA sunt false

Foto: NASA

Președintele Comisiei pentru Politica Informațională a Consiliului Federației, Aleksei Pușkov, a declarat că rețeaua neuronală a dovedit că fotografiile cu misiunea lunară a NASA sunt o făcătură, relatează Gazeta.ru.

„Până și rețelele neuronale descoperă că fotografiile în care apar astronauți americani pe Lună sunt false. Mai mult, la această concluzie a juns rețeaua neuronală americană (!) de la Google”, a spus senatorul.

Potrivit politicianului, inteligența umană este „suficientă” pentru a determina dacă aceste fotografii sunt false, dar concluzia rețelei neuronale elimină orice îndoială. Pușkov nu a prezentat fotografii sau surse pentru ilustrarea punctului lui de vedere.

În urmă cu jumătate de secol, în 1972, NASA a încheiat ultima sa misiune cu echipaj, ca parte a programului Apollo. Atunci, astronauții Eugene Cernan, Harrison Schmitt, Ronald Evans au efectuat cu nava spațială Apollo 17 a șasea aterizare pe suprafața lunii. Potrivit programului Artemis, lansat de NASA în 2017, în a doua jumătate a anilor ‘2020 ar urma să aibă loc mai multe aterizări cu echipaj uman pe Lună și construcția unei baze pe termen lung.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    De mult circulă asemenea teorii. Se spune că filmările au fost realizate în studiourile de la Hollywood, cu Walt Disney ca sponsor, Arthur C. Clarke scenarist și regizate de Stanley Kubrick. Nu este exclus, nu mă miră. Trăim într-o lume a minciunii, iar tatăl minciunii se află în SUA.

  2. Gheorghe spune:

    Aiureli. Circulă de vreo citiva ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875153