Hot News
Ce spunea Henry Kissinger despre URSS și Rusia
01/12
„Ucraina nu va primi”. Presa a dezvăluit cel mai bine păstrat secret
02/12

Mișcarea LGBT recunoscută ca fiind extremistă în Rusia

Pe pancarta scrie: ”Nu recunosc puterea care nu-mi dă dreptul...”/ Foto: pagegoo.com

Curtea Supremă a Rusiei a recunoscut mișcarea LGBT ca fiind extremistă și i-a interzis să desfășoare activități pe teritoriul țării, informează agenția TASS.

„A se pune în aplicare acțiunea civilă a Ministerului Justiției privind recunoașterea mișcării LGBT ca fiind extremistă”, a citit un judecător decizia instanței.

Hotărârea judecătorească este supusă executării imediate. Ședința s-a desfășurat cu ușile închise, având în vedere faptul că dosarul cuprinde materiale cu caracter secret, reprezentanții părții pârâte nu s-au prezentat în instanță. Completul de judecată a analizat timp de aproape patru ore dovezile puse la dispoziție de Ministerul Justiției, după care a fost dată citirii rezoluția hotărârii.

Anterior, Ministerul Justiției a depus o sesizae în instanță privind interzicerea mișcării LGBT. După cum s-a precizat în sesizare, în activitățile desfășurate de mișcare pe teritoriul Federației Ruse au fost identificate diferite semne și manifestări ale unei orientări extremiste, inclusiv incitarea la ură socială și religioasă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Foarte bine a procedat Curtea Supremă a Rusiei! Da, este liber fiecare să facă ce dorește în dormitorul lui, dar să rămână acolo. Nimeni nu este dispus să asiste la toate aberațiile și anomaliile acestei lumi sub pretextul dreptului la libertate sexuală și nimeni nu este obligat să accepte ceea ce crede că este anormal și imoral. Rusia este o țară creștină, cu profunde valori morale și nu are nevoie de tot felul de cretinisme de import. Rusia trebuie să-și protejeze copiii și tinerii de aceste pericole. ,,Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva.” (1Cor. 6, 12)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078