Hot News
Elicopterul-dronă cu rachete: ”Termit” va crea probleme inamicului
02/12
Politico: În UE ar putea izbucni o criză din cauza ajutorului pentru Ucraina și a poziției Ungariei
03/12

Peskov, despre acuzațiile la adresa Rusiei de otrăvire a soției lui Budanov

Marianna Budanova/ Foto: 24newnews.ru

Kievul dă vina pe Rusia pentru tot – chiar și pentru existența ei, este ceva obișnuit, a răspuns secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, la declarațiile Kievului privind implicarea Moscovei în otrăvirea soției șefului serviciilor secrete ucrainene (GUR), Kirill Budanov, relatează RIA Novosti.

După cum a anunțat, în ajun, presa ucraineană, Marianna Budanova se află acum în spital și va fi curând externată. În organismul ei au fost găsite urme de metale grele, și anume arseniu și mercur. Potrivit relatărilor, s-a stabilit că mai mulți angajați ai Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei au fost otrăviți, dar starea de sănătate a celui mai important ofițer de informații al Ucrainei, Budanov, este în regulă.

Anterior, fostul consilier al viceministrului apărării al SUA, Stephen Bryan, a anunțat că șeful serviciilor secrete ucrainene, Kirill Budanov, reprezintă o amenințare reală pentru Vladimir Zelenski: el poate conduce un complot al generalilor împotriva lui, cu scopul de a încheia un tratat de pace cu Rusia.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Au găsit în Rusia un țap ispășitor pentru tot ceea ce se întâmplă în lume. Ar trebui să schimbe placa, fiindcă ne-am plictisit. De ce nu-l acuză pe Zelenski, dacă Kirill Budanov reprezintă o amenințare reală pentru el? Sau de ce nu este acuzat chiar Budanov? Poate a vrut să scape de nevastă că și-a găsit o amantă bună, poate că nevasta gătește groaznic și săracu n-a mai suportat. Poate că au fost agenți CIA. Da, mereu Rusia. Acum la noi este înnorat, o zi posomorâtă. Să fie din cauza Rusiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097