Hot News
SVR: UE îi consideră pe Zalujnîi și Budanov drept succesorii lui Zelenski
11/12
Putin: Dezvoltarea Arcticii, o prioritate incontestabilă pentru Rusia
12/12

Ministerul Apărării: SUA i-au studiat pe locuitorii Ucrainei pentru dezvoltarea de programe ofensive biologice

Pentagonul a efectuat experimentele de evaluare a predispoziției populației ucrainene la infecții zoonotice

Documentele descoperite în laboratoarele ucrainene constituie dovada caracaterului periculos al activităților biologice desfășurate de Pentagon, a declarat general-locotenentul Igor Kirillov, șeful Trupelor de apărare împotriva radiațiilor, chimice și biologice (RCBZ) ale Forțelor Armate Ruse, relatează publicația Vzgliad.

După cum a subliniat Kirillov în cadrul briefing privind activitățile militar-biologice ale SUA, pe durata operațiunii speciale, Forțele Armate ale Rusiei au reușit să pătrundă într-o serie de unități biologice ucrainene, printre care laboratoarele din Rubejnoe, Severodonețk, Herson și să obțină documentația lor de serviciu. Potrivit spuselor sale, analiza acestor materiale a confirmat caracterul periculos al experimentelor Pentagonului de evaluare a predispoziției populației ucrainene la infecții zoonotice, relatează TASS.

El a adăugat că au fost confirmate faptele de testare a preparatelor farmacologice pe populația locală, precum și evacuarea în SUA a unor mostre biologice „pentru posibila lor utilizare în programe biologice ofensive”.

Kirillov a precizat că specialiștii ruși au verificat patru obiective situate pe teritoriile Republicilor Donețk și Lugansk. El a menționat că Rusia a descoperit într-o ascunzătoare a laboratorului veterinar din localitatea Manguș o colecție de tulpini-etalon de microorganisme, care au fost trimise din Colecția americană de culturi tip, destinați studiului bolilor animalelor semnificative din punct de vedere economic.

Șeful trupelor RCBZ a explicat că documentele obținute confirmă că au fost studiate rutele de migrație a păsărilor de către angajații Rezervației Biosferei Askania-Nova din regiunea Herson. El a subliniat, de asemenea, că există deja dovezi privind colectarea și certificarea tulpinilor virusului gripei aviare, a căror mortalitate ajunge la 40% când este transmisă la om.

La sfârșitul lunii noiembrie, Kirillov a declarat că în timpul operațiunii militare speciale au fost înregistrate 17 cazuri în care armata ucraineană a folosit componentele armelor chimice pentru otrăvirea produselor alimentare, care au provocat moartea a cel puțin 15 persoane.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că Statele Unite și Ucraina prezintă cercetare biologică militară drept cooperare în scopuri pașnice.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cred că e plină Ucraina de astfel de laboratoare. Este legal, este moral, cine ar putea trage la răspundere SUA? Legile sunt făcute pentru alții. Pot folosi agenți zoonotici (viruși, bacterii, ciuperci, paraziți) care prin intermediul animalelor sau păsărilor să producă boli și infecții oamenilor (zoonoze). Parlamentul European și Consiliul European au emis o directivă în 17 noiembrie 2003 privind monitorizarea zoonozelor și a agenților zoonotici. Credeți că SUA ține cont de această directivă? Ține SUA cont de ceva? Drew Allen a scris un editorial publicat de ,,American Thinker” în care demonstra faptul că pandemia a fost un experiment de laborator planetar, în care Statele Unite au jucat un rol în crearea virusului care produce covid-19. DARPA (Agenția de Cercetări Științifice a Departamentului Apărării) a investit masiv în tehnologia experimentală ARN-m pentru crearea vaccinului, începând cu anul 2011, deci cu 9 ani înainte de a fi declarată pandemia! Cu bună știință oamenii din întreaga lume (inclusiv americanii) au fost folosiți pe post de cobai pentru ca DARPA să își poată testa cercetările sale militare. Prin urmare, guvernul american a creat covid-19 (în colaborare cu China) cu intenția de a infecta specimene umane, pentru ca apoi să testeze tehnologia sa revoluționară ARN-mesager. Cu un cinism ieșit din comun au îmbolnăvit și au ucis milioane de oameni, inclusiv proprii cetățeni. Așa că, experimentele pe est-europeni și mai ales pe africani n-ar trebui să ne mai mire. Sunt malefici, sunt cinici, sunt lipsiți de conștiință. Cercetările lor biologice militare sunt făcute în scopuri pașnice? Să fim serioși! Chiar și curcile râd la o asemenea minciună. La începutul lunii decembrie, un oficial al Ministerului Protecției Mediului și Resurselor Naturale din Ucraina a declarat că autoritățile ucrainene plănuiesc să aloce 400 de kilometri pătrați de sol negru fertil pentru eliminarea deșeurilor chimice și radioactive periculoase, în baza unui acord cu Alexander Soros (fiul lui George Soros). Terenurile alocate ,,pentru utilizare nedeterminată și concesională” sunt în regiunile Ternopol, Hmelnițki și Cernăuți. Ce importanță are că se vor produce daune daune ireparabile ecosistemului din regiune și chiar din Europa? Sau și acestea sunt tot cu scopuri ,,pașnice”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875092