Hot News
Patriarhul Kirill, despre riscul de a pierde Rusia din cauza valului de migranți
21/12
Macron, despre eșecul încercărilor de a descuraja Rusia
21/12

Adunarea Generală a ONU a adoptat rezoluția Rusiei privind lupta împotriva glorificării nazismului

Adunarea Generală a ONU/ Foto: squarenews.ru

Rezoluția Rusiei privind lupta împotriva glorificării nazismului a fost adoptată de Adunarea Generală a ONU, a anunțat agenția RIA Novosti.

Documentul recomandă țărilor să adopte măsuri concrete, inclusiv în domeniul legislației și în cel al educației, „în conformitate cu obligațiile lor internaționale în materie de drepturile omului”. Autorii rezoluției condamnă incidentele legate de glorificarea și propaganda nazismului.

Documentul îndeamnă, de asemenea, la eliminarea tuturor formelor de discriminare rasială.

În plus, declarația adoptată condamnă utilizarea materialelor educaționale care promovează rasismul, discriminarea, ura și violența bazate pe apartenența etnică, pe naționalitate, religie sau credință.

În favoarea rezoluției Rusiei au votat 118 țări, 14 s-au abținut. 49 de state s-au pronunțat împotrivă, inclusiv SUA, Marea Britanie, Ucraina, Franța, Canada, Finlanda, Georgia și altele.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Da, au votat împotrivă țările ,,civilizate” SUA, Marea Britanie, Franța, Canada. Franța nici măcar nu recunoaște etniile! Votul Ucrainei este justificat: un guvern nazist nu poate fi împotriva glorificării nazismului. De fapt, toate au votat împotriva Rusiei nu a rezoluției. Din păcate, declarația adoptată nu se va respecta și va rămâne doar pe hârtie. Este lupta nebunilor împotriva Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097