Hot News
Pe un politician german l-a luat gura pe dinante, declarând că UE are nevoie de zăcămintele de litiu din Republicile Donețk și Lugansk
22/12
Metrolul moscovit a pregătit un cadou de Anul Nou pentru călători
23/12

Putin: Trebuie extinse obiectivele naționale de dezvoltare

Președintele rus, Vladimir Putin/ Foto: newsroom.su

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a subliniat necesitatea lansării de noi proiecte naționale actualizate și a extinderii orizontului de planificare până în 2036, relatează Argumentî i faktî.

Vorbind în regim video la ședința Consiliului pentru Dezvoltare Strategică și Proiecte Naționale (în imagine), șeful statului a amintit că proiectele naționale lansate în 2018 se încheie anul viitor.

„Ceea ce înseamnă că trebuie definite obiectivele dezvoltării, trebuie extins orizontul de planificare până în 2036”, a subliniat Putin.

El a menționat că noile sarcini și obiective trebuie să corespundă posibilităților sporite ale Rusiei, precum și cerințelor mai ridicate ale cetățenilor.

Șeful statului rus a precizat că obiectivele naționale au fost definite pentru un orizont de până în 2030, prin urmare tradiționala ”potrivire a ceasurilor” de la sfârșitul anului este importantă nu numai pentru a evalua situația actuală, ci și pentru adoptarea unor decizii concrete de management atât la nivel federal cât și regional .

Putin a numit criteriul cheie al eficienței activității autorităților evaluarea cetățenilor, care arată modul în care rușii percep dinamica, ritmul și numărul de schimbări care au loc în viața lor.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cred că schimbările care au loc în viața cetățenilor ruși sunt spre binele lor. Până în prezent, președintele Putin nu și-a dezamăgit poporul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874975