Hot News
O sută de Moși Gerilă i-au felicitat pe pasagerii tranportului în comun din Moscova
27/12
Fostul agent CIA, McGovern: SUA ar putea trimite Ucrainei o mică bombă nucleară
27/12

Peskov: Șoigu l-a informat pe Putin în legătură cu atacul armatei Ucrainei asupra Feodosiei

Foto: Vedomosti

Ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu, l-a informat pe președintele Vladimir Putin (în imagine) în legătură cu atacul lansat de Forțele Armate ucrainene asupra portului din Feodosia (Crimeea), a anunțat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, relatează cotidianul Vedomosti.

„Ministrul Apărării, Șoigu, l-a informat pe Vladimir Putin în legătură cu atacul Forțelor Armate ale Ucrainei asupra orașului Feodosia și cu avariile provocate navei de desant ”Novocerkassk””, a spus Peskov, cnava, avariata, novocerkassk, doborat, doua, avioane, su-24, persoana, ucisa, detonare, aksionovitat de agenția TASS.

Armata Ucrainei a atacat portul din orașul Feodosia în noaptea de 26 decembrie. Potrivit Ministerului Apărării, inamicul a lansat rachete ghidate de aviație de la bordul unor avioane de luptă. Sistemele rusești de apărare aeriană au doborât două avioane Su-24 ucrainene în zona satului Jovteni (125 km nord-est de Nikolaev). În urma atacului, marea navă de desant ”Novocerkassk” a fost avariată.

Șeful Crimeii, Serghei Aksionov, a anunțat incidentul la ora 04:16, ora Moscovei, când detonarea încetase și incendiul fusese localizat. Potrivit ultimelor informații, în urma atacului, o persoană a fost ucisă și alte cinci au fost rănite. De asemenea, au suferit daune șase clădiri din oraș și gara.

Căile Ferate ale Crimeii au anunțat modificări în mersul trenurilor „din motive tehnice”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ucrainenii au folosit rachete de croazieră Storm Shadow, furnizate de Marea Britanie. Cu câtă nonșalanță minte Occidentul când spune că nu e implicat în acest conflict. SUA și Occidentul s-au năpustit turbate asupra Rusiei. Blestemații! Mă rog ca Dumnezeu să păzească Rusia de toți acești nemernici care și-au pierdut mințile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101