Hot News
Peskov: Șoigu l-a informat pe Putin în legătură cu atacul armatei Ucrainei asupra Feodosiei
27/12
Specialiștii au împodobit Moscova cu panouri și lumini pentru Anul Nou
27/12

Fostul agent CIA, McGovern: SUA ar putea trimite Ucrainei o mică bombă nucleară

Foto: Shutterstock

Statele Unite pot organiza o provocare pentru a justifica trimiterea de arme nucleare în Ucraina, este de părere fostul analist al CIA, Ray McGovern, într-un interviu acordat canalului YouTube Dialogue Works, scrie Rambler.ru.

Fostul agent CIA este de părere că, posibil, va exista o nouă operațiune „sub steagul fals” sau „altceva odios” ce va fi folosită pentru a justifica în ochii americanilor trimiterea unei bombe nucleare mici în Ucraina.

McGovern a adăugat că tocmai de dragul unei arme nucleare președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a deplasat în Statele Unite în urmă cu ceva timp. Expertul consideră că „partidul războiului” de la Washington ar fi putut să-l cheme pe liderul ucrainean pentru o întrevedere personală pentru a-i încredința punerea în aplicare a planului.

În octombrie, ambasadorul Ministerului de Externe al Rusiei pentru misiuni speciale privind crimele Ucrainei, Rodion Miroșnik, a declarat că, în cazul în care Kievul ar deține arme nucleare, le-ar folosi imediat.

El a precizat, totodată, că operațiunea specială rusă a fost lansată după ce Zelenski „a început să susțină că Ucraina este în faza de finalizare a dezvoltării unei bombe murdare și că autoritățile sunt revoltate că, la momentul respectiv, țara a fost privată de arme nucleare”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Statele Unite sunt experte în provăcări și acțiuni sub steag fals. În toată istoria lor doar cu asta s-au ocupat. Prin aceste operațiuni vor să creeze o stare de tensiune, premergătoare atingerii unui scop politic. Au desfășurat atacuri teroriste, după care și-au învinovățit inamicul. Niște parșivi! Să dai unui dement o armă nucleară, oricât de mică, înseamnă să dai dovadă de o gândire iresponsabilă. Lucrul cel mai util pentru omenire ar fi ca Biden și administrația lui să și le vâre în dos și să le detoneze acolo, pe pământ american.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089