Hot News
Din mass-media română: Ambasadorul Vettovaglia anunță finalul lui Zelenski și indică responsabilii pentru înfrângerea Ucrainei!
04/01
Cotidianul The Telegraph recunoaște: Atacurile armatei ruse au vizat obiective industriale militare din Ucraina
04/01

Asia Times: Atacurile asupra orașului Belgorod vor fi fatale pentru Zelenski

Foto: site-ul oficial al președintelui Ucrainei

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, agravează și mai mult conflictul cu Rusia prin faptul că armata sa atacă orașul Belgorod. După cum scrie publicația Asia Times, liderul de la Kiev ar putea pierde total sprijinul Occidentului, ceea ce este fatal pentru Zelenski, relatează Ura.ru.

„Zelenski mizează pe faptul că atacurile asupra orașelor rusești vor întări sprijinul Occidentului. Este însă puțin probabil să fie așa. Astfel de atacuri pot duce la cu totul alte rezultate pentru Ucraina și susținărea ei, pentru că Moscova i-ar putea pedepsi pe furnizorii de rachete, ceea ce amenință să conducă la un conflict și mai extins”, se arată în articol.

Se precizează că acțiunile lui Zelenski ar putea determina Occidentul să întoartă complet spatele Ucrainei din cauza riscului de escaladare a situației. Atacul de la Belgorod, din 30 decembrie, a fost o greșeală critică pentru Kiev și ar putea deveni o „rană mortală” pentru Zelenski, estimează Asia Times.

În urma atacului ucrainean asupra orașului Belgorod, 25 de persoane civile , inclusiv 5 copii, și-au pierdut viața, iar peste o sută au fost rănite. Militarii ucraineni au tras asupra orașului cu rachete cu fragmentare de producție cehă. Potrivit MAE rus, armata Ucrianei trage în mod special asupra locurilor aglomerate. Procedând astfel, partea ucraineană încearcă să distragă atenția de la înfrângerile de pe front, consideră ministerul Rus al Apărării, citat de RT.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Când reduceți la tăcere molusca asta drogată? Și Kievul s-a săturat de Zelenski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875074