Hot News
Un expert ucrainean recunoaște: Există scurgeri de informații militare care ajung în Rusia
15/01
Un ofițer francez a cerut Rusiei să lase Europa să moară singură
15/01

Trump Jr.: Conflictul din Ucraina poate fi încheiat doar tăind finanțarea

Donald Trump jr./ Foto: RIA Novosti

Există doar un singur mod de a pune capăt conflictului din Ucraina și de a începe negocierile, și anume tăind finanțarea pentru Kiev, este convins fiul fostului președinte american, Donald Trump Jr., relatează Rossiiskaia gazeta.

În Ucraina, Statele Unite creează literalmente o clasă de oligarhi miliardari și nu contează dacă este vorba despre președintele Volodimir Zelenski sau despre oricine altcineva, a scris el pe pagina sa de pe rețeaua de socializare X. În același timp, a adăugat Trump Jr., tinerii sunt trimiși să lupte în prima linie a frontului în calitate de carne de tun.

Fiul fostului președinte este convins că, dacă se taie ajutorul financiar american, Zelenski „nu va avea nici o șansă”. Toate discuțiile despre presupusele succese de pe front ale Forțelor Armate ale Ucrainei sunt o minciună, a subliniat el, menționând că finanțarea oferită de Washington a dus doar la moartea a sute de mii de oameni.

Ceea ce se întâmplă acum în Ucraina este „pur și simplu dezgustător”, a adăugat Trump Jr.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    America a declarat că taie ajutorul acordat Ucrainei. Din păcate, Occidentul și UE continuă să ajute Ucraina, ceea ce face ca agonia ucrainenilor să nu se sfârșească prea curând. Oligarhii miliardari din Ucraina continuă să se îmbogățească, în timp ce militarii ucraineni continuă să moară. Este și asta o ,,afacere” pentru unii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875135