Hot News
Trump Jr.: Conflictul din Ucraina poate fi încheiat doar tăind finanțarea
15/01
Zaharova, despre propunerea Elveției de a include Rusia în negocierile privind Ucraina
15/01

Un ofițer francez a cerut Rusiei să lase Europa să moară singură

Foto: Global Look Express/ kp.ru

Nici un singur soldat al Forțelor Armate ale Rusiei nu trebuie să elibereze Europa, deoarece conducerile țărilor europene și-au adus ele însele statele în stare de criză, este de părere Nicolas, fost militar al armatei franceze, aflat în Donbass într-o misiune umanitară, scrie kp.ru.

„Europenii sunt ei înșiși niște proști, așa că să se descurce singuri cu elitele lor. Nu trebuie trimis nici un soldat rus, nu trebuie nimeni eliberat. Aceste țări vor muri de la sine, treptat”, a spus el într-un interviu pentru RIA Novosti.

În opinia lui Nicolas, Uniunea Europeană este un „duplicat” al URSS-ului, unde doar comunitatea LGBT este considerată un ideal. Economia UE se află într-o criză profundă din cauza incompetenței autorităților, a precizat fostul militar.

Interlocutorul agenției RIA Novosti a declarat că „la porțile Rusiei se va ridica o lume nouă, iar fostele țări ale lumii a treia se desfășoară într- o nouă ordine mondială”. După cum crede Nicolas, statele Europei vor deveni cele mai sărace, în timp ce lumea arabă, asiatică și africană se va ridica.

Anterior, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că principalele economii ale țărilor europene traversează nu cele mai fericite momente. Dependența Europei de Federația Rusă s-a dovedit mai mare decât dependența Rusiei de aceasta, a subliniat șeful statului, amintește Gazeta.ru.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Are dreptate fostul militar. Că ,,pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”, se spune pe la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875220