Hot News
Patrușev: Pentru prima dată, Rusia a obținut 45 de miliarde de dolari din exporturile agricole
25/01
Zaharova: Rusia nu va ierta și nu va uita acțiunile inumane ale Letoniei
25/01

Rogov: Trei motive pentru care a fost în avantajul armatei Ucrainei să doboare un Il-76 cu prizonieri

Foto: URA.ru

Forțele Armate ucrainene ar fi putut doborî avionul militar Il-76 care transporta prizonieri de război ucraineni din cel puțin trei motive, inclusiv intimidarea propriilor militari, pentru ca aceștia să nu se predea, a declarat Președintele Consiliului de coordonare pentru integrarea noilor regiuni din cadrul Camerei Civice, Vladimir Rogov.

„Doborând avionul cu prizonieri de război, regimul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a urmărit mai multe obiective”, a precizat Rogov pentru RIA Novosti.

Potrivit spuselor sale, conducerea de la Kiev a vrut, în primul rând, să arate curatorilor occidentali că are capacitatea de a continua să ucidă ruși, să zădărnicească, în al doilea rând, negocierile privind schimbul de prizonieri de război și, în al treilea rând, să îi intimideze pe ucraineni pentru ca aceștia să nu se predea.

Un avion Il-76 s-a prăbușit în regiunea Belgorod pe 24 ianuarie. Ministerul rus al Apărării a declarat că avionul a fost doborât de Forțele Armate ale Ucrainei. Statele Unite au cerut Rusiei și Ucrainei să investigheze circumstanțele în care s-a prăbușit avionul militar. Zelenski a cerut Ministerul Afacerilor Externe al țării să furnizeze datele disponibile despre prăbușirea aparatului Il-76, menționând că autoritățile de la Kiev vor insista asupra desfășurării unei anchete internaționale.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Indiferent de motivele ucrainenilor, decizia luată a fost una inumană. Și mai au tupeul să vorbească de ,,agresiunea” rusă, de negocieri, de pace. Sunt doar niște plângăcioși cu un comportament nazist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875181