Hot News
Corneliu Vlad: Surprizele conflictului ucrainean
27/01
Biograful lui Zelenski, despre sfatul de a crea un guvern în exil
27/01

După 1,5 ani, ONU a recunoscut adevărul incomod despre farsa de amploare a „masacrului de la Bucea”

Maria Zaharova: ”Înscenarea de la Bucea are un caracter necrofil”/ Foto: life.ru

Reprezentantul oficial al Secretarului General al organizației mondiale, Stephane Dujarric, a reacționat la reproșul ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, care a declarat că ONU ignoră numeroasele solicitări din partea Moscovei de a i se pune la dispoziție lista celor uciși, chipurile, la Bucea, în primăvara anului 2022. El a recunoscut că ONU a recepționat mesajul, scrie Life.ru.

„Am primit această solicitare”, a răspuns scurt Dujarric la o întrebare pusă în acest sens la un briefing, dar nu a explicat motivul pentru care se întârzie îndeplinirea ei.

Life.ru amintește că Biroul pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE/ODIHR) a refuzat, la rândul lui, să răspundă la întrebarea referitoare la lista „victimelor” de la Bucea. Este vorba despre un fake de amploare, filmat în Bucea, în aprilie 2022. Atunci, pe intaprilie, 2022, inscenareernet a apărut o înregistrare video cu „masacrul de la Bucea” cu cadavre pe străzi ca dovadă a presupuselor crime ale Rusiei. Adevărul a fost dezvăluit de Ministerul Apărării al Rusiei, care a anunțat că trupele ruse au părăsit în liniște orașul încă din data de 30 martie 2022, iar pe 2 aprilie, forțele de securitate ucrainene au efectuat o operațiune de curățare a orașului. Ca evenimentele de la Bucea sunt un real fake a vorbit și președintele Vladimir Putin.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    N-au ce să pună la dispoziție, fiindcă nu există nici o listă. A fost doar o manevră de joasă speță din partea lor pentru a întări sentimentele antirusești în lume. Victimele au foat doar în mintea lor diabolică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874994