Hot News
Livrările de gaze rusești către Europa prin conducte se pot stabiliza
30/01
Lavrov a respins afirmațiile că statele baltice ar putea fi „următoarele”
30/01

Kim Dotcom, despre îndemnurile Occidentului de a se pregăti de război cu Rusia

Foto: Reuters

Statele Unite vor încerca să escaladeze conflictul din Ucraina prin toate mijloacele accesibile din cauza eșecurilor înregistrate pe front de forțele armate ucrainene, este de părere omul de afaceri germano-finlandez Kim Dotcom, fost proprietar al celui mai mare serviciu de stocare în cloud, Megaupload, scrie Gazeta.ru.

Într-o postare pe rețeaua X, antreprenorul a scris că Ucraina a pierdut pe câmpul de luptă, iar Occidentul colectiv nu poate accepta această înfrângere.

Kim Dotcom consideră că Statele Unite și aliații lor vor merge la acțiuni de provocare împotriva Rusiei pentru a o forța să accepte condiții de pace înacceptabile pentru Moscova.

Omul de afaceri a avertizat că trebuie să ne așteptăm la o serioasă escaladare a lucrurilor.

La începutul lunii octombrie 2023, șeful Comitetului militar al NATO, Rob Bauer, a anunțat că, în cadrul exercițiilor Steadfast Defender din 2024, NATO va prelucra un răspuns la o posibilă „invazie” a Rusiei pe flancul estic.

Pe 15 ianuarie, ziarul Bild a anunțat că a intrat în posesia unui document secret de la Bundeswehr, în care se vorbește despre un plan de război cu Rusia elaborat de Germania. Conform respectivului document, conflictul ar putea începe în 2025, după înfrângerea Ucrainei. Se presupune că Rusia va deplasa, chipurile, trupe în Regiunea Kaliningrad pentru a ataca coridorul Suwalki, iar NATO va răspunde trimițând 300.000 de soldați pe flancul estic.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a declarat că exercițiile Steadfast Defender sunt de natură provocatoare, iar Rusia nu dezvoltă planuri de a ataca țări NATO.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Kim Dotcom bate câmpii! Dacă și pentru afacerile lui are o asemenea gândire bolnavă, cred că e în pericol să dea faliment. Rusia nu are în plan să invadeze țările NATO și nici nu poate fi forțată să accepte ceea ce nu vrea. Planul occidentului este de a înfricoșa lumea cu tot felul de știri aberante despre Rusia. Ei se bazează pe cei foarte mulți care au creierul spălat și prin astfel de știri îi determină să respingă irațional tot ce vine dinspre Rusia și să creadă orbește toate prostiile de propagandă din Occident. Îi înfricoșează cu lanterne, apă, radiouri și alte asemenea tâmpenii. Sunt doar niște ,,căcăcioși”, vorba domnului Ion Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076