Hot News
MAE rus: Uniunea Europeană a încetat să mai fie un partener important pentru Rusia
12/02
Un jurnalist american a realizat un film despre foști soldați ucraineni care au trecut în rândul armatei ruse
12/02

Detaliile despre pregătirea interviului acordat de Putin lui Carlson

Marele Palat al Kremlinului/ Foto: msmap.ru

La Administrația președintelui Rusiei ideea unui interviu pe care Vladimir Putin l-ar putea acorda jurnalistului american a fost analizată după ce Tucker Carlson a demisionat de la postul de televiziune Fox News și după ce acesta a început să solicite serviciului de presă al Kremlinului o discuție cu șeful statului. Cotidianul Kommersant a aflat detalii despre pregătirea acestui dialog.

Un înalt oficial al Administrației președintelui Rusiei a relatat că, la acel moment, ideea a fost considerată inoportună. Dar, potrivit reprezentantului oficial al Kremlinului, Dmitri Peskov, Carlson „nu s-a potolit, au început să-i facă lobby oameni dintre cei mai diferiți: „Influenți și persoane total necunoscute, bogați și săraci”. Decizia de a organiza interviul a fost luată însă ”nu cu o lună în urmă”, iar ”Carlson a venit știind clar că va obține acest interviu”. Totuși, hotărârea finală a fost luată de chiar președintele Rusiei.

Interviul a fost înregistrat în Sala de reprezentanță din Palatul Kremlinului, unde totul a fost aranjat așa cum a cerut Carlson și unde nimeni nu i-a interzis să-și aducă telefonul. Încăperea unde s-a purtat discuția a fost aleasă de Putin, căruia colaboratorii lui i-au propus mai multe variante. Carlson a scris întrebările pe hârtiuțe, pe care nu le-a arătat nimănui până la interviu.

Interviul cu Putin a apărut în noaptea de 9 februarie pe site-ul jurnalistului și pe contul acestuia de pe rețeaua de socializare X. Dimineața a fost publicat pe site-ul Kremlinului. În primele 24 de ore, postarea lui Carlson a avut peste o sută de milioane de vizualizări.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nu oricine are ocazia să-i ia un interviu președintelui Putin. Pentru Tucker Carlson a fost interviul vieții lui. Atâtea vizualizări nu cred că va mai avea vreodată, indiferent pe cine ar intervieva. Vladimir Putin a fost la înălțime prin atitudine, prezență de spirit, răspunsuri la întrebări. Chiar și cei care nu-l simpatizează ar trebui să recunoască acest lucru, dacă ar fi cinstiți. Cred că este o mare onoare să poți sta față către față cu Vladimir Putin, să-i vorbești și să-l asculți. Este un președinte puternic, inteligent și bine intenționat, este ,,omul momentului”. Când va mai avea omenirea așa ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048