Hot News
Narîșkin: Occidentul se pregătește să numească un „guvernator” în Ucraina
13/02
Putin a anunțat finalizarea pregătirii planului de acțiuni economice pe șase ani
13/02

Carlson: Moscova este mult mai plăcută decât orice oraș din SUA

Tucker Carlson, la Moscova/ Foto: RIA Novosti

Moscova lasă o impresie mai plăcută decât orice oraș din Statele Unite, a declarat jurnalistul american Tucker Carlson la Summitul Mondial al Guvernelor de la Dubai, scrie RIA Novosti.

„Pentru mine a fost un șoc să constat că Moscova, unde nu mai fusesem niciodată, cel mai mare oraș din Europa, cu 13 milioane de locuitori, este mult mai plăcut decât orice oraș din țara mea. Habar nu am avut. <…> Este mult mai curat, mai sigur și mai frumos din punct de vedere estetic. Arhitectura lui, mâncarea, serviciile oferite sunt mai bune decât în orice oraș din Statele Unite”, a spus el.

În același timp, jurnalistul a menționat că intenționează să locuiască în continuare în Statele Unite.

Tucker Carlson a fost la Moscova săptămâna trecută. Cu acest prilej, el a văzut baletul ”Spartak” de la Teatrul Bolshoi, a trecut pragului fast-food-ul ”Gustos și punct” și, potrivit relatărilor din presă, a mers la magazinul Auchan. În plus, jurnalistul i-a luat un interviu lui Vladimir Putin.

Dialogul de două ore purtat cu președintele rus, Carlson l-a postat pe site-ul său și pe diverse platforme în noaptea de 9 februarie. Pe rețeaua de socializare X, materialul a avut peste 192 de milioane de vizualizări și mai mult de zece milioane pe YouTube. Interviul a fost postat și pe site-ul Kremlinului.

În discuția cu jurnalistul american, Putin a declarat că Rusia nu are de gând să atace NATO, în special Polonia, Letonia și alte țări baltice. În același timp, Putin a arătat că politicienii străini își sperie în mod regulat populația cu amenințări din partea Moscovei, deviind atenția de la problemele interne.

Șeful statului a mai menționat că țările occidentale au început să înțeleagă: înfrângerea strategică a Rusiei în conflictul cu Ucraina este imposibilă, așa că ar trebui să gândească pași suplimentari. Moscova este, în schimb, pregătită de dialog, a spus președintele.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Orașe ca Moscova, Sankt Petersburg, Samara și multe alte orașe din Rusia nu au egal în lume prin frumusețea lor. Arhitectura deosebită, multitudinea muzeelor, teatrelor și a monumentelor fac din toate orașele Rusiei adevărate bijuterii pe harta lumii. Frumusețea nu constă în betoane și sticlă sau în clădiri cu zeci de etaje, așa cum găsești în SUA. Totul este artificial acolo. Oamenii sunt artificiali, falși, cinici. Poporul rus este unul foarte ospitalier, cald, generos. Tradițiile și peisajele extraordinare n-au egal în lume. Întinderea nesfârșită a Siberiei este mult mai frumoasă decât oricare oraș din SUA. Pentru că frumusețea, când este sălbatică, este maiestuoasă! Să compari Moscova sau Sankt Petersburgul cu oricare oraș din SUA mi se pare o blasfemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874994