Hot News
Putin a participat, la Kazan, la deschiderea ”Jocurilor Viitorului”
21/02
Cu privire la evenimentele Ambasadei Rusiei cu ocazia Zilei Apărătorului Patriei
22/02

Polianski: Interviul acordat de Putin lui Carlson a făcut furori la ONU

Foto: Serviciul de presă al președintelui rus

Interviul acordat de președintele Rusiei, Vladimir Putin, jurnalistului american, Tucker Carlson (în imagine), a stârnit o furtună de emoții la ONU, a declarat prim adjunctul reprezentantului permanent al Federației Ruse la ONU, Dmitri Polianski, scrie URA.ru.

Dmitri Polianski/ Foto: dzen.ru

„Interviul acordat de Putin lui Carlson a făcut adevărate furori la ONU, stare care s-a simțit și la sediul central al organizației mondiale”, a spus Polianski, citat de RTVI. Potrivit spuselor sale, toți pun întrebări legate de interviu, chiar și personalul tehnic al ONU. Ei își exprimă admirația și spun că nu au auzit niciodată așa ceva. În schimb, a adăugat diplomatul, colegii occidentali nu văd nimic special, dar alte țări înțeleg importanța interviului.

Lumea occidentală a creat un balon de minciuni din care este greu să scapi. În acest context, surse alternative de informare, precum rețelele sociale și jurnalişti precum Tucker Carlson, pătrund prin această apărare. Interviul continuă să fie dezbătut și să trezească uimire la ONU. Polianski este de părere că încă vom vedea consecințele lui. El a vorbit, de asemenea, de nedumerirea celor care au văzut un președinte capabil să poarte o discuție de două ore ”în direct, fără reînregistrări și fără hârtiuțe, oferind fapte și cifre”.

Pentru interviul cu Putin, Carlson a venit special la Moscova. În dialogul purtat cu omul de televiziiune, Putin a vorbit despre obiectivele operațiunii speciale, a analizat negocierile dintre Rusia și Ucraina și, de asemenea, a făcut o evaluare a relațiilor reciproce dintre Rusia și SUA. Carlson a declarat că serviciile speciale americane l-au urmărit înainte de interviu.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este normal ca interviul Președintelui Putin să producă emoții la ONU. Și nu doar la ONU a avut acest impact. SUA și Occidentul s-au folosit și se folosesc în continuare de mass-media pentru a transmite informații false și de a manipula oamenii. Este un război informațional căruia Rusia se străduiește să-i facă față. Deocamdată SUA și Occidentul sunt în avantaj în acest ,,război” mediatic. De ce? Pentru că Rusia nu și-a pierdut principiile morale, nu a decăzut în asemenea hal încât să mintă cu nerușinare așa cum fac americanii și occidentalii. Arma pe care o folosește Rusia este adevărul. Este greu să învingi cu adevărul într-o lume a minciunii, dar nu este imposibil. Iar adevărul, până la urmă, va învinge. Iată de ce interviul președintelui Putin a creat asemenea reacții. Oamenii nu mai sunt obișnuiți să li se spună adevărul, au uitat ce înseamnă ca un om să fie sincer și bineînțeles că au fost șocați să-l audă. Atâta timp au fost mințiți, încât acest interviu a fost pentru ei un adevărat șoc. Este ca și cum unui om în stop cardiac i se aplică șocuri electrice pentru a-și reveni. Sper ca mulți să-și revină din starea de ,,minciuneală” în care au fost ținuți atâta timp. Este evident de ce Tucker Carson a fost împiedicat să ia acest interviu lui Vladimir Putin. Interviul a avut 1 miliard de vizualizări pe toate rețelele de socializare! Ce interviu a mai realizat o asemenea performanță? A fost un adevărat interviu, pentru că interviurile se fac cu personalități, nu cu personaje. Iar Vladimir Putin este o mare personalitate care în două ore a transmis lumii ceea ce era important și util să audă. Winston Churchill spunea că ,,un discurs bun ar trebui să fie precum fusta unei femei: îndeajuns de lung încât să acopere subiectul și îndeajuns de scurt încât să creeze interes.” În cazul de față cred că interviul președintelui Putin a reușit să acopere toate subiectele importante ale momentului și a creat interes, foarte mult interes. Ecourile lui nu se vor stinge mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101