Hot News
Politolog: În felul său, Biden și-a exprimat admirația pentru Putin
24/02
Concert jubiliar: Cântăreața Uspenskai a interpretat un cântec pe versurile Mariei Zaharova
25/02

Vasili Nebenzia: Păstrarea Ucrainei este posibilă, dar trebuie să fie o țară neutră, pașnică

Reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia/ Foto: AP

„Vreau să subliniez că, sub o oarecare formă Ucraina încă mai poate fi păstrată, dar trebuie să fie o Ucraină neutră, pașnică, unde să nu existe discriminare și rusofobie, unde să nu fie glorificați criminali naziști și care să nu constituie o amenințare la adresa Rusiei”, a declarat la New York reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasile Nebenzia.

Diplomatul a precizat că Occidentul colectiv este cel care trebuie să aleagă: dacă Rusia va fi nevoită să ”lupte până la sfârșit pentru asta” sau ”rațiunea va triumfa, totuși, la Washington, Londra și Bruxelles”.

„Fără îndoială, cu cât se prelungește mai mult conflictul din cauza pompării cu arme occidentale a Kievului, cu atât mai dezavantajoase vor fi condițiile de pace pentru Ucraina”, a subliniat ambasadorul rus.

Reprezentantul permanent a subliniat că Federației Ruse îi este milă de „nefericiții ucraineni care sunt trimiși să moară pentru interesele geopolitice ale Occidentului”. ”Este evident că niciun viitor european nu strălucește acum pentru Ucraina, coruptă și criminală până-n măduva oaselor”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ca să triumfe rațiunea, ar trebui să existe. Dar nu putem vorbi despre ea referundu-ne la psihopații de la Washington, Londra și Bruxelles. Singurul lor obiectiv este Rusia. Îi doare undeva de Ucraina! Pentru a distrage atenția lumii de la scopul lor se folosesc de Ucraina. Sunt ca niște prestidigitatori care printr-o tehnică utilizată frecvent creează un giumbușluc într-o parte pentru ca să atragă atenția, iar în partea opusă își construiesc așa-zisa magie. Nu va exista nici o Ucraină neutră, va exista discriminare și rusofobie pentru că sunt alimentate de acești nemernici. Părerea mea este că Rusia a avut prea multă răbdare, prea multă toleranță. Cred că este timpul să lupte mai cu forță pentru a-și atinge obiectivele propuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097