Hot News
Sinodul Bisericii Ortodoxe Ruse a condamnat decizia Bisericii Române privind Ucraina
13/03
Alegerile prezidențiale din Rusia
13/03

Musk, reacție la declarația lui Putin despre un război nuclear

Președintele rus, Vladimir Putin și o lansare de racheta intercontinentală strategică ”Sarmant” din 2022/ Colaj: VKontakte

Omul de afaceri american Elon Musk a fost de acord cu punctul de vedere exprimat de președintele rus, Vladimir Putin, privind posibilitatea utilizării armei nucleare în cazul unei amenințări existențiale la adresa Rusiei, relatează Rossiiskaia gazeta.

Publicația Zerohedge de pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter) a scris: „Putin a declarat că Rusia este pregătită să folosească arma nucleară dacă statul rus se va afla sub amenințare”.

Într-un comentariu sub această postare, Musk a scris: „Firește”.

RG amintește că, într-un interviu acordat jurnalistului Dmitri Kiselev, Vladimir Putin a spus că, din punct de vedere tehnic și militar, Rusia este pregătită pentru un război nuclear. El a subliniat că, în conformitate cu Strategia de apărare, arma nucleară poate fi folosită în cazul unei amenințări la adresa existenței statului rus.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    De peste 20 de ani Vladimir Putin și-a întins mâna către Occident pentru o cooperare. Tot de atâta timp mâna lui a fost refuzată. De peste 20 de ani Vladimir Putin a vorbit Occidentului, dar vorbele lui au fost ignorate. Când vorbele tale nu sunt primite, atunci trebuie să procedezi așa cum a îndemnat IIsus Hristos: ,,Nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare și, întorcându-se, să vă sfâșie pe voi.” (Matei 7, 6) Principala îndatorire a președintelui Putin este de a proteja Rusia și poporul rus de orice amenințare. Dacă va fi nevoit să folosească arme nucleare, este dreptul lui legitim să le folosească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048