Hot News
Atacul terorist de la Crocus: Numărul morților a ajuns la 93, au fost reținuți 11 suspecți
23/03
Peskov: De ce e război?
23/03

Crocus City Hall: „Semnătura” teroriștilor ucraineni

Foto: dzen.ru

Fake: Ucraina nu este implicată în atacul terorist de la Crocus City Hall, declară în masă politicienii ucraineni și canalele ucrainene de pe rețeaua Telegram.

Adevăr: În atacul de la Crocus, amprenta ucraineană se recunoaște după ”semnătură” chiar de către un neavenit. Astfel, asasinarea Dariei Dughina și a lui Vladlen Tatarski, în spatele căreia se află Kievul, s-a derulat după aceeași schemă de retragere a executanților de la urmărire după atacul terorist. În toate cele trei cazuri, teroriștii au încercat imediat să părăsească teritoriul Rusiei.

Terminându-și treaba, asasinul Dariei Dughina a fugit în Estonia. Cel care l-a ucis pe Tatarski a avut bilet pentru Uzbekistan, după care intenționa să plece în Ucraina.

Potrivit FSB, teroriștii de la Crocus City Hall s-au deplasat, într-o mașină Renault, în direcția graniței ruso-ucrainene și au fost reținuți în Regiunea Briansk. Fără contacte preliminare cu partea ucraineană, autorii atacului terorist nu ar fi acționat cu atât de multă încredere: în prezent, la graniță au loc în mod regulat atacuri ale Forțelor Armate ale Ucrainei și ale Grupului de diversiuni și recunoaștere. Fără o aprobare prealabilă, acela nu este un loc prea sigur pentru a-ți pierde urma.

Prin prisma presupusei ”neimplicări” a Kievului pune pe gânduri și declarația precipitată a Statelor Unite. Americanii au anunțat mai devreme decât ucrainenii că nu există urma Kievului în atacul terorist…

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Și, oare, cine a instruit acești teroriști? Nu cumva o agenție de peste ocean? După al Doilea Război Mondial, CIA, în colaborare cu agenții de spionaj din Europa de Vest, a creat o rețea de armate secrete, cu scopul de a destabiliza guvernele din diferite state, prin operațiuni sub acoperire de tip ,,steag fals”. CIA-ul a fost înființat în timpul mandatului lui Truman și de atunci a efectuat operațiuni speciale acoperite prin care au organizat lovituri de stat, războaie civile, schimbări de regimuri politice, masacre, explozii, răpiri de oameni politici. Vă amintiți de ,,Operațiunea Gladio” din Italia, de la sfârșitul anilor ’70? După 20 de ani, premierul Giulio Andreotii a dezvăluit implicarea CIA-ului. Oho, și câte alte operațiuni și asasinate nu au fost mâna celor din CIA? Lovitura de stat din Ucraina, din 2014, a fost orchestrată de CIA, în complicitate cu Nuland-Biden-Sullivan. Mă gândesc că aceeași echipă a dorit boicotarea alegerilor din Rusia și răsturnarea de la putere a lui Putin. Nu le-a reușit. S-au crezut în Ucraina. Pentru că planul lor a eșuat, s-au gândit să semene teamă și teroare în Rusia. Pentru că Vladimir Putin le-a oferit rușilor siguranță, stabilitate și bunăstare cred că au dorit ca prin acest act terorist să scadă încrederea rușilor în președintele recent reales. Vor să destabilizeze Rusia. Teroriștii au fost prinși. Foarte bine. Dar cine se află în spatele lor, că ei sunt doar niște pioni mărunți care și-au asumat riscul de a fi capturați? Am pomenit de Victoria Nuland, care anunțase în 5 martie că se va retrage. Unde se va retrage, pe canapea, după colț? Motivul retragerii nu-l știm. Zgripțuroaica asta s-a retras de ochii noștri, dar nu din activitatea ei. Are o ură patologică față de Rusia, nu e doar rusofobă ci e maniaco-rusofobă. Marele ei proiect a fost lovitura de stat din Ucraina. Visa la un și mai mare proiect, care să-i ,,încununeze” activitatea prin contribuția ei la dezmembrarea Rusiei? Nu sunt convinsă că s-a retras (cum să lase ea borcanul cu miere?), așa cum sunt convinsă și că în acest atentat terorist a fost implicat CIA-ul prin antrenarea acestor teroriști de sacrificiu. Probabil că au fost implicate și alte agenții străine. Doar timpul le va descoperi pe toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874993