Hot News
Expert: Recrutarea teroriştilor s-a făcut prin ambasada Ucrainei
25/03
Maria Zaharova: Lui Biden îi este dragă nu pacea, ci ISIS
25/03

Putin: Sub Elțin, Rusia a pierdut o mare parte din suveranitatea ei

Președintele Vladimir Putin/ Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că în urmă cu 25 de ani Rusia era dependentă de instrumente politice și financiare, pierzându-și o parte considerabilă din suveranitate, relatează Rambler.ru.

Întrebat, în noul film ”Belgrad”, al jurnalistului Andrei Kondrașov, despre retragerea Rusiei din Kosovo, Putin a subliniat că asupra primului președinte al Federației Ruse, Boris Elțin, acționau multe pârghii de presiune.

„Rusia se afla într-o stare destul de fragilă și era dependentă de diferite tipuri de instrumente și mecanisme financiare, de la cele politice, la cele de politică internă”, a spus șeful statului.

Cu regret al a constatat pierderea, în acea perioadă de timp, a unei părți considerabile a suveranității.

Anterior, Vladimir Putin a numit operațiunea NATO din Iugoslavia o tragedie uriașă. În urmă cu 25 de ani a început bombardarea țării.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sub Elțin, ca și sub Gorbaciov, Rusia nu și-a pierdut doar o parte din suveranitate ci și măreția și bogățiile ei naturale. De aceea, după venirea la putere a lui Vladimir Putin toți cei care nu au mai putut fura bogățiile și toți cei care nu au putut face din noul președinte un vasal, au început să-l urască și să caute prin toate mijloacele să-l îndepărteze de la conducere. Vladimir Putin a readus Rusia la locul ei de cinste, s-a luptat să-i păstreze integritatea și suveranitatea și nu s-a închinat puterilor străine. De aceea este iubit de majoritatea rușilor și stimat de cei care văd în el un conducător patriot. Ce a fost nu se va mai repeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875049