Hot News
Patrușev: În cei 75 de ani de existență, NATO a devenit o sursă stabilă de crize și conflicte
02/04
Putin: Rusia va ajunge la cei care au ordonat atacul terorist de la Crocus
03/04

Diplomatul Gavrilov: Lecțiile utile învățate de Rusia în Ucraina

Konstantin Gavrilov/ Foto: Facebook

Konstantin Gavrilov, șeful delegației Rusiei la negocierile de la Viena pe probleme de securitate militară și controlul armamentelor, a declarat că, în Ucraina, Federația Rusă a învățat lecții utile și a spulberat numeroase mituri, relatează Gazeta.ru.

„Pentru o lume întreagă a devenit evident că folosirea de către Forțele Armate ale Ucrainei a armamentului occidental și, chipurile, a celor mai avansate metode NATO de planificare a operațiunilor nu poate asigura superioritate pe câmpul de luptă”, a subliniat diplomatul rus, citat de RIA Novosti.

Potrivit spuselor sale, la o serie de parametrii până și tehnica de luptă fabricată în perioada Uniunii Sovietice depășește prin caracteristicile ei de luptă modelele occidentale, iar confirmare este distrugerea tancurilor Leopard, Challenger și Abrams livrate armatei ucrainene.

În același timp, diplomatul a subliniat că industria de apărare a Rusiei a reușit să intensifice de zece ori producția pentru o serie de tipuri de produse, în pofida presiunii considerabile a sancțiunilor.

Anterior, Gavrilov a declarat că, pentru NATO, Ucraina joacă rolul de câmp de luptă și de instrument al luptei armate împotriva Rusiei.

2 Comments

  1. Ilie Neacsu spune:

    Nu știu cât de bine a fost primită opinia lui Gavrilov de generalii NATO și de logofeții globalismului, dar acesta spune adevărul. Și nu în totalitate. Realitatea este că Apusul nu mai reeprezintă un pericol pe câmpul de luptă pentru țările puternic militarizate . Occidentalii nu mai au chef de războaie, ca pe vremuri. Politica LGBT a Vestului, dezmăț, divertisment și bani, i-a îndepărtat pe cetățeni de ororile războiului. Dacă SUA se retrag din spatele Europei occidentale, Rusia îngenunchează imperiile vestice într-un timp foarte scurt. Pentru că, împotriva Apusului, Rusia nu va menaja pe nimeni, nu va mai ataca selectiv, precum procedează în Ucraina. Și dacă cineva crede că Putin este singura personalitate rusă, care va menține Rusia la un nivel înalt în domeniile economic, militar, tehnologic, educațional, cultural se înșală. Medvedev , primul colaborator al lui Putin, este mult mai hotărât și mai tranșant în fața Occidentului perfid și arogant. Și Putin, grație inteligenței sale și dragostei inimaginabile față de Rusia și ruși, pregătește înlocuitori pentru fotoliul de la Kremlin pentru mai multe generații. Politica rusească de planificare a viitorului este net superioară celei apusene, care se ocupă de depravarea tineretului li imbecilizarea cetățenilor, pentru a-i domina și a-i exploata. Rusia și statele suveraniste, tradiționale urmăresc atent viitorul, educația și cultura cetățeanului, în timp ce Occidentul și o parte a Europei de Est se aliniază la o politică a anarhiei, a îndobitocirii ființei umane.

  2. Carmen spune:

    Rusia învață lecții utile din prostia unora. Lui Zelenski i se trimite armament second hand să lupte cu Rusia, care are armament de ultimă generație. E drept, unde să-și depoziteze și ăștia vechiturile? Ucraina este un câmp de luptă împotriva Rusiei și un depozit pentru armament vechi, ucrainenii sunt folosiți drept carne de tun. Următorul front va fi deschis în România. Acum se pregătește terenul, yankeii sunt așteptați la Kogălniceanu să ne împingă în război, ca apoi să-și ia tălpășița așa cum fac de obicei. Construim baze militare care vor deveni mormintele militarilor români. Că doar nu v-ați imaginat că ne apără NATO. Avea dreptate Petre Țuțea când spunea: ,,Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci 13 ani de temniță pentru un popor de idioți!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064