Hot News
Declarație a MAE rus în legătură cu reuniunea la nivel înalt în format Armenia-SUA-UE
07/04
Presa: Trump a declarat că poate forța Ucraina să cedeze Crimeea și Donbassul
08/04

Dmitri Belik, despre soldații francezi din Ucraina

Dmitri Belik/ Foto: Telegram

Soldații francezi vor primi în Ucraina statut de mercenari și, pentru armata rusă, ei vor fi scoși în afara legii, a declarat deputatul rus din partea Sevastopolui, Dmitri Belik, membru al Comisiei pentru Afaceri Internaționale din Duma de Stat, scrie canalul Lomovka de pe rețeaua Telegram.

Toți soldații armatelor străine, inclusiv cei francezi, care intră în Ucraina vor primi statut de mercenari, ceea ce înseamnă că, pentru armata rusă, ei vor fi în afara legii, a precizat Belik.

Potrivit spuselor sale, liderul de la Kiev se confruntă în prezent cu deficit acut de soldați loiali lui în rândurile Forțelor Armate ucrainene.

Deputatul a adăugat că partea franceză a făcut numeroase declarații zgomotoase, dar nu se știe care dintre ele vor deveni fapte reale. De aceea, lui Zelenski ”nu-i rămâne decât să țină buzunarul cât mai larg deschis”. Este foarte posibil ca nici unul dintre soldații francezi să nu fie trimis în Ucraina, iar declarații să rămână doar vorbe.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    În fruntea lor va fi războinicul Macron. Va întârzia puțin, că e programat la cosmeticiană pentru dat unghiile cu ojă și un epilat. Împreună cu armata rusă, trimiteți peste ei și niște cazaci. Curățați zona de nemernici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875057