Hot News
Șoigu: De la începutul operațiunii speciale, armata Ucrainei a pierdut jumătate de milion de militari
24/04
Anatoli Antonov, despre tacticile egoiste ale SUA de a se îmbogăți pe seama conflictului ucrainean
24/04

Larry Johnson: O serie de batalioane ale armatei Ucrainei refuză să execute ordinele lui Sîrski

Larry Johnson/ Foto: slmrt.ru

Fostul analist al CIA, Larry Johnson, a declarat că anumite batalioanele separate ale armatei ucrainene au încetat să mai execute ordinele comandantului șef Sîrski și ale președintelui Zelenski, scrie Smotrim.ru.

Expertul subliniază că aceste subunități reprezintă o amenințare serioasă pentru șeful regimului de la Kiev. Având în vedere că în Ucraina oamenii sunt tot mai dezamăgiți de Zelenski, iar pe front Forțele Armate ale Ucrainei suferă înfrângere după înfrângere, militarii pot lua lucrurile în mâinile lor. Iar în acest caz, Zelenski este sposibil să nu se simtă deloc bine.

„Sîrski a dislocat pe front o serie de unități neonaziste, care au spus însă: nu vom lupta, noi plecăm. Și cred că astfel de situații vor fi tot mai frecvente în următoarele săptămâni”, a subliniat Larry Johnson.

El explică această supoziție prin înaintarea trupelor ruse pe toate sectoarele frontului, în ciuda condițiilor de primăvară deloc bune. De îndată ce pământul se va usca, Forțele Armate ale Rusiei își vor spori presiunea, avertizează analistul.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Și e de mirare? Dar nici o problemă, că țările membre NATO își vor trimite militarii în Ucraina. Primul care s-a oferit a fost Macron. Restul țărilor acționează mai discret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2850749