Hot News
Consiliul Federației, despre greșeala NATO în privința liniilor roșii din Ucraina
06/05
Papa a explicat în ce condiții va merge la conferința pentru Ucraina
06/05

”Vom supraviețui?” În Polonia s-a dat alarma din cauza avertismentului Rusiei

Foto de arhivă

Jurnaliştii publicaţiei Myśl Polska s-au speriat pentru viitorul Poloniei, după avertismentul Rusiei legat de desfășurarea de arme nucleare americane pe teritoriul țării lor, relatează RIA Novosti.

„În această situație, trebuie să ne punem cea mai importantă întrebare: ce se va întâmpla cu Polonia și cu locuitorii ei după un atac masiv cu rachete rusești cu focoase nucleare asupra armelor nucleare americane amplasate pe teritoriul Poloniei cu scopul distrugerii lor? Cum va arăta Polonia? Și vom supraviețui noi, ca națiune?” — s-a întrebat redacția publicației.

În aprilie, președintele polonez Andrzej Duda a declarat într-un interviu pentru Fakt că autoritățile țării sunt pregătite să desfășoare arme nucleare americane pe teritoriul lor.

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, comentând declarația Poloniei cu privire la disponibilitatea acesteia de a amplasa în țară arme nucleare, a precizat că în cazul punerii în practică a unor astfel de planuri, vor fi întreprinse demersurile pentru asigurarea securității Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2858106