Hot News
Vladimir Putin: Discursul de la ceremonia de învestire a președintelui Federației Ruse, 7 mai 2024. Text integral
07/05
MAE a enumerat amenințările din cauza cărora Rusia desfășoară exerciții nucleare
07/05

Kremlinul a explicat de ce au fost dați în urmărire Zelenski și Poroșenko

Dmitri Peskov/ Foto: URA.ru

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că anunțul privind darea în urmărire a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelesnki, a fostului lider al țării, Petro Poroșenko și a altor foști sau actuali înalți oficiali are legătură cu eforturile structurilor de securitate ale Rusiei de a strânge dovezi despre crimele regimului de la Kiev, relatează URA.ru.

„Departamentele noastre fac ceea ce ar trebui să facă. Există un volum mare de informații pe care anchetatorii o strâng în legătură cu crimele regimului de la Kiev. În acest cadru se lucrează”, a răspuns Peskov la întrebarea URA.ru.

Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei i-a plasat pe lista celor urmăriți pe Volodimir Zelenski, pe fostul șef al Ucrainei, Petro Poroșenko, pe fostul șef al Consiliului Național de Securitate al Ucrainei, Aleksei Danilov și pe fostul șef al Ministerului de Externe ucrainean, Pavel Klimkin. De asemenea, sunt căutați fostul ministru ucrainean de Interne, Arsen Avakov și fostul președinte al Radei Supreme, Vladimir Groisman.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Puneți mâna pe ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2858565