Hot News
Putin l-a propus pe Andrei Belousov în funcția de ministru al Apărării
13/05
Fostul consilier al președinților Elțin și Putin a prezis prăbușirea Occidentului
13/05

„Funeraliile Europei de Vest”. Zaharova, despre finala Eurovision 2024

Foto: dzen.ru

Comentând competiția muzicală Eurovision 2024, a cărei finală s-a desfășurat, sâmăbătă, la Malmo, reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova a descris-o ca „funeraliile Europei de Vest”, relatază Lenta.ru.

”Eurovision 2024 a umilit orice orgie, adunare de vrăjitoare sau sacrilegiu ritual. Funeraliile Europei de Vest se desfășoară după program. Fără surprize”, a spus Maria Zaharova.

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus a prezentat mai multe fragmente din prestațiile participanților. Diplomata și-a însoțit declarația cu un filmuleț în care au fost selectate fragmente din evoluțiile unora dintre participanții la concurs.

Printre aceștia s-au numărat și reprezentanta Irlandei, Bambie Thug, care a urcat pe scenă în costumul unei vrăjitoare cu coarne, grupul Windows95man din Finlanda, unul dintre membrii căruia a apărut într-o tanga de culoarea pielii, dând impresia că artistul evoluează gol.

În videoclip au fost incluse și frangmente din interpretările cântăreților din San Marino, Ucraina, Țările de Jos, Marea Britanie, Slovenia, Spania și Elveția.

Elveția a câștigat competiția

Câștigătorul concursului a fost rapperul Nemo (pe numele său adevărat Nemo Mettler) din Elveția, care a obținut 591 de puncte cu piesa The Code. După ce i-a fost înmânat trofelul, el a spart din greșeală microfonul din sticlă primit când a încercat să așeze premiul pe scenă.

Reprezentantul croat Baby Lasagna (pe numele adevărat Marko Purisic) a ocupat, cu piesa Rim Tim Tagi Dim, locul doi cu 547 de puncte. Locul trei a revenit duo-ului ucrainean Alyona Alyona și Jerry Heil cu piesa Teresa & Maria, ei primind 453 de puncte.

Pe pozitia a patra se află interpretul francez Slimane cu piesa Mon amour, care a obtinut 445 de puncte. Piesa Hurricane cântată de Eden Golan, din Israel, a întrunit 375 de puncte și a ocupat locul cinci.

Eurovision 2024 a avut loc la Malmö, în sudul Suediei. Evenimentul a fost organizat pentru a treia oară în acest oraș. Rusia a fost suspendată de la participarea la competiție în 2022. Drept urmare, Compania de Radio și Televiziune de Stat din Rusia, posul TV Pervîi kanal și Casa de Radio ”Ostankino” și-au anunțat retragerea din EBU.

În același timp, Rusia intenționează să organizeze primul concurs de muzică de televiziune „Intervision” în 2024. Mai multe țări și-au exprimat deja interesul pentru aceasta.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Eurovision de mult nu se mai poate numi un concurs la nivel european. Este o paranghelie de mahala, cu apariții decadente și de prost gust. A ajuns un concurs pentru candidații LGBT+ și pentru tot felul de dezaxați, unde se promovează urâtul, anormalul, satanismul și non-valoarea. Dacă Rusia intenționează să organizeze primul concurs de televiziune ,,Intervision” anul acesta, sunt convinsă că nu va accepta asemenea mizerii pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2904237