Hot News
Lavrov: În UE, consensul se contruiește pe poziții de rusofobie
07/11
Timp, înapoi! Vyacheslav Samoshkin (XX): O încercare de schimbare
08/11

Medvedev a promis să sprijine marile companii

Marile companii ruse care vor intra sub incidența sancțiunilor SUA vor putea beneficia de susținerea statului, a declarat premierul Dmitri Medvedev, la scurt timp după ce Departamentul de Stat a anunțat al doilea val de sancțiuni din cauza Salisbury.

Dacă va fi nevoie, autoritățile vor acorda sprijin marilor companii, care vor intra sub sancțiuni. ”Ne-am adaptat la tot felul de măsuri restrictive, care ne oferă, totuși, un anumit spațiu pentru a ne perfecționa economia, pentru a crea noi mecanisme economice. De aceea, nu se va întâmpla nimic critic, sunt convins. Dar este neplăcut și, firește, ne obligă să adoptăm decizii în caz de nevoie, inclusiv de susținere a unor mari companii, dacă se vor trezi sub incidența sancțiunilor. Dar, desigur, vom sprijini. Păcat însă că trebuie consumate eforturi pentru toate astea”, a declarat Medvedev, aflat la Beijing.

Intervenția vine la o zi după ce Departamentul de Stat și-a anunțat intenția de a introduce al doilea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei pentru nerespectarea legii americane de lichidare a arsenalului chimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874993