Hot News
Corneliu Vlad
Putin-Trump: un dialog mereu amânat
13/11
În ce condiții Rusia ar refuza participarea la Forumul de la Davos
14/11

Trei tineri ruși pe lista Forbes

Daria Rebionok și Artiom Fediaev (Foto: Eric Bannasch / Grabr)

Revista americană Forbes a publicat lista celor mai de succes oameni de afaceri din Statele Unite, care nu au împlinit încă 30 de ani. În clasament au fost incluși trei ruși, scrie Rossiiskaia Gazeta.

Astfel, pe lista de onoare a intrat Dașa Drokova, în vârstă de 29 de ani, care a înființat propriul ei fond de risc la San Francisco și perechea Artiom Fediaev și Daria Rebionok, în vârstă de 28 de ani. În 2015, cei doi au lansat serviciul”Grabr”, cu ajutorul căruia oamenii pot fi rugați să aducă produse din străinătate. Serviciul funcționează după cum urmează: un rus vrea, de exemplu, o sticlă de sos BBQ american. Prin serviciul ”Grabr”, el găsește pe un american care urmează să meargă în Rusia și îi cere americanului să-i aducă acest sos cu el.

                                                                                                Dașa Drokova (Foto: Facebook)

Și anul trecut, pe lista celor mai de succes întreprinzători mai tineri de 30 de ani, au intrat ruși. Printre aceștia s-au numărat desingnerul Maria Kazakova și creatorul criptomonedei Ethereum, Vitali Buterin, care, în 2015, a lansat platforma pentru crearea unor servicii online decentralizate pe baza blockchaine.

În clasamentul de anul trecut au intrat, de asemenea, Artiom Goldman, cel care, în 2016, a lansat start-upul Visabot, care joacă rol de avocat pentru migranții din SUA. Serviciul permite strângerea de documente pentru ambasade și evaluează șansele obținerii unui ”green card”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875163