Hot News
Vicepreședintele ”Lukoil” a cumpărat acțiuni în valoare de 18 milioane ruble
04/12
Triunghiul scalen Moscova-Beijing-Washington nu trebuie forțat
04/12

Cum arată angajatorul perfect în accepțiunea rușilor

În ultimul ani, posibilitarea construirii unei cariere a devenit pentru ruși mai importantă decât stabilitatea companiei unde ei lucrează, decât prietenia în colectiv. Este concluzia unui sondaj de opinie realizat de centru de analiză NAFI și citat de Rossiiskaia Gazeta. Repondenții au explicat, de asemenea, care este, în opinia lor, angajatorul ideal.

Caracteristicile cheie ale angajatorului ideal sunt un salariu ridicat și un pachet social bun. Aceste variante au fost alese de 75% și, respectiv, 63% dintre participanții la chestionar. Criterii bifate în special de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani (63% și, respectiv 52%).
Importanța posibilității de a construi o carieră a fost subliniată de 45% dintre repondenți, față de 39% anul trecut. O șansă esențială în special pentru cei cu studii superioare (55%) și pentru tinerii de 18-34 de ani (54%). Stabilitatea companiei, din punct de vedere economic, financiar și de personal, a devenit mai puțin importantă în comparație cu anul trecut (o reducere de 7%).

Posibilitatea de a crește în plan profesional, dar și educația, studiile și cursurile oferite de angajaților continuă să se numere printre prioritățile fiecărui rus activ (25% și, respectiv, 24%).

Comparativ cu anul trecut, a scăzut importanța relațiilor de prietenie din cadrul colectivului de muncă. Alți factori, precum amploarea companiei, existența unei culturi corporatiste dezvoltate, statutul muncii și nivelul de prerogative și responsabilități, contează mai puțin pentru ruși atunci când ei apreciează valoarea unui angajator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875148