Hot News
Lavrov a răspuns pretențiilor Statelor Unite în legătură cu testarea rachetei 9M729
07/12
Cine sunt cei mai mărinimoși angajatori
08/12

Polina Gagarina, lansatoare de hituri (VIDEO)

Polina Gagarina s-a născut la Moscova la 27 martie 1987. În copilărie, timp de 4 ani a locuit cu mama în Grecia, unde a învățat limba. La Moscova, a absolvit o școală pop-jazz în clasa vocală.

În 2003 a devenit câștigătoare a proiectului „Fabrica Stelelor – 2” pe Primul canalul de televiziune. În 2005 a devenit laureat al concursului „Valul Nou”. A absolvit Școala de Teatru de Artă din Moscova. În 2015, ea a câștigat o victorie triumfătoare la concursul internațional Eurovision, unde a reprezentat Rusia, ocupând locul al doilea.

Polina a participat la lucrările de pe coloana sonoră a serialelor TV și a hiturilor de cinema, inclusiv tema muzicală principală a filmului „Bătălia pentru Sevastopol” – o versiune a cântecului lui Viktor Țoi „Cucul”, pe care o prezentăm cititorilor noștri (VIDEO).

Ea a lansat trei înregistrări de studio, multe piese din care au devenit hit-uri, preluând liniile de top ale posturilor de radio și din iTunes – acestea sunt „Spectacolul s-sfârșit”, „Cântec de leagăn”, „No”, „Drama nu mai este”, „Dezarmată”. Câștigător al premiilor ”Gramafonul de Aur”, ”Cântecul Anului” și multe alte premii, stabilite de posturile de radio și TV.

A interpretat cântecul oficial de închidere a Cupei Confederațiilor din 2017.

În 2015 și 2016, Polina Gagarina s-a alăturat juriului emisiunii populare „Vocea” pe postul TV Primul canal.

Polina Gagarina este unul dintre personajele principale ale publicațiilor de stil de viață și apare regulat pe coperțile celor mai populare reviste despre stil și frumusețe. Este inclus în clasamentul celor mai elegante femei în versiunea multor publicații, de asemenea, este Femeia Anului în versiunea revistelor Glamour și GQ.

Polina este căsătorită cu faimosul fotograf Dmitri Ishakov. În familia lor sunt doi copii – fiul Andrei (născut 2007) și fiica Miia (născută în 2017). Cuplul participă în mod regulat la evenimente mondene, expoziții și spectacole.

Polina oferă aproximativ 100 de concerte pe an în Rusia și în străinătate. În toamna anului 2017, la Kremlin din Moscova și la Sala de Concert Oktiabrski (Sankt-Petersburg) au avut loc mari concerte solo, precum și un mare turneu de concerte prin orașele rusești, care a continuat și în 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875079