Hot News
Influența prețului la petrol asupra economiei ruse
15/12
Pat Buchanan: ”Rusia s-a ridicat din cenușă”
16/12

Unde și-ar dori rușii să petreacă Anul Nou

Foto: RG

Petersburg și Moscova se află în fruntea clasamentului celor mai dorite regiuni pentru a întâmpina noul an 2019, scrie Rosskiskaia Gazeta, citând un sondaj de opinie.

Astfel, 19,2% dintre repondenți și-au exprimat dorința de a petrece sărbătorile de iarnă la Moscova și Petersburg. În schimb, 16,5% visează să meargă undeva departe de marile orașe, dorindu-și, spre exemplu, o căsuță liniștită undeva în Altai. În timp ce 15,12% și-ar dori să se încălzească în apele termale din Caucaz.

9,6% se văd într-o stațiune de schi, poate la Soci (Caucazul de Nord) sau în Munții Hibinî (Peninsula Kola, în nordul Rusiei), unde acum este noapte polară și se poate observa Aurora boreală. Alte 7,12% au indicat Karelia ca loc preferat pentru petrecerea dintre ani, iar 7,14% visează la o întâlnire cu Moș Crăciun și Crăiasa Zăpezilor.

RG notează că printre variantele de răspuns propuse de organizatorul sondajului nu s-a numărat și acela de a nu merge nicăieri și de a rămâne în familie, cu prietenii și rudele. Deși multe dintre persoanele intervievate au votat în favoarea acestei ultime soluții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875017