Hot News
Agenția Moody’s a ridicat ratingul Rusiei. Reacția lui Siluanov
10/02
Gherman Gref: Să nu minți, să nu furi, să nu fii leneș
10/02

Putin acceptă o întrevedere cu oameni de afaceri britanici

Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a susținut propunerea directorulu executiv al British Petroleum, Robert Dudley, privind organizarea unei întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri din Marea Britanie, care continuă să activeze pe piața rusă, a anunțat purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov.

Putin și Dudley s-au întâlnit joi, la Moscova. ”Întrevederea a fost cât se poate de plăcută, consistentă. Știți să președintele are o înaltă apreciere pentru munca de ani a BP pe piața rusă. A arătat că BP s-a bucurat și se va bucura și pe mai departe de susținerea autorităților ruse. O asemenea abordare este relevantă în privința tuturor investitorilor străini care, trecând peste orice, și-au continuat prezența aici și se gândesc la diferite proiecte noi și reciproc avantajoase”, a spus Peskov.

Potrivit spuselor sale, în cadrul întrevederii, Dudley i-a propus lui Putin organizarea unei mese rotunde cu participarea oamenilor afaceri și a șefilor companiilor britanice care lucrează pe piața rusă și ”au, într-un fel sau altul, legătură cu mediul de business din Rusia”.

”Dudley l-a rugat, de asemenea, i-a propus președintelui să participe la acea masă rotundă. Președintele a susținut ideea și a promis să vină. De aceea, după toate probabilitățile, va fi nevoie de ceva timp pentru organizarea acestei activități. Dar, în orice caz, președintele și-a exprimat disponibilitatea de a se întâlni cu oameni de afaceri britanici”, a subliniat Peskov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875108