Hot News
Premierul rus despre ”o poveste schizoidă” a noilor sancțiuni ale SUA
15/02
Kosaciov despre conferința de la München
16/02

A fost numită țara probabilă a următorului ”maidan”

Foto: RIA Novosti

Occidentul poate organiza următorul ”maidan” în Moldova (maidan este denumirea acțiunilor de protest din Kiev care s-au soldat cu lovitura de stat în februarie 2014 – n.r.) . Această supoziție a fost exprimată de secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei Nikolai Patrușev într-un interviu acordat ziarului ”Komsomolskaia Pravda”.

Potrivit lui, acest lucru este posibil în cazul victoriei socialiștilor în alegerile parlamentare. „SUA și UE îi vor organiza pe cei de dreapta pentru a crea un ”maidan” moldovenesc la Chișinău și-i vor împinge să pună la cale demiterea președintelui”, a spus el, adăugând că Washingtonul și Bruxelles-ul nu își ascund dorința de a promova suporterii unei orientări euro-atlantice în guvernul și parlamentul moldovean.

Alegerile parlamentare din Moldova sunt programate pentru 24 februarie. Patrușev a spus că, potrivit sondajelor, partidul socialiștilor președintelui Igor Dodon conduce în preferințele alegătorilor și „acest lucru nu-i convine Occidentului, care împinge cetățenii spre dezbinare și conflicte”, în conformitate cu metodologia bine pusă la punct a ”revoluțiilor colorate”.

1 Comment

  1. Aurel spune:

    Asta nu se va intimpla nici o data

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875066