Hot News
Kosaciov: Cuvintele lui Trump despre necesitatea plecării Rusiei din Venezuela sunt inacceptabile
28/03
Rezervele valutare ale Rusiei au crescut
29/03

”Lukoil” își închide biroul din Houston

Foto: : vk.com/lukoil

Compania petrolieră ”Lukoil” intenționează să-și închidă birourile din Houston, a anunțat președintele întreprinderii, Vagit Alekperov, citat de presa rusă. ”O parte a personalului se va muta în Mexic, o parte la Lukoil-Ingeneering”, a adăugat el.

Alekperov a amintit că birourile din Houston urmau să se ocupe, în special, de proiectele legate de exploatarea gazelor de șist din Statele Unite, de care ”Lukoil” s-a interesat în 2011. Dar, compania a renunțat la idee, din cauza costurilor prea ridicate ale acestor proiecte.

”Nu a ieșit nici cu petrolul de șist”, a constatat Alekperov. Potrivit Interfax, reorganizarea ”Lukoil International Upstream West Inc” din Houston se înscrie în procesul de creștere a eficienței manageriale a întreprinderilor grupului ”Lukoil”. ”Până la 1 mai anul curent, numărul de angajați ai biroului se va reduce până la șapte persoane, care vor continua să lucreze până la 31 decembrie 2019. Astfel, reorganizarea reprezentanței va fi un proces lin, etapizat, gândit astfel încât să țină cont de nevoile afacerilor și de competențele angajaților”, a precizat compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875086