Hot News
Rusia, gata să ajute la reconstrucția Catedralei Notre-Dame
17/04
Intersecții cu plată: soluție pentru decongestionarea traficului
17/04

Rușii, invitați să dea nume noilor modele Lada

Foto: RIA Novosti

Compania Avtovaz a propus automobiliștilor să aleagă, pe site-ul său și pe rețelele de socializare, nume pentru noile modele Lada.

”Din 15 până în 19 aprilie, Lada propune tuturor vizitatorilor site-ului său și utilizatorilor rețelelor de socializare să participe la crearea noilor nume pentru viitoarele autoturisme ale companiei. Oricine dorește, poate propune variantele lui de nume pentru automobilele Lada din diferite categorii, precizând, totodată, cum le-a creat”, a precizat Avtovaz în comunicatul său.

Potrivit biroului de presă al întreprinderii, nu este pentru prima dată când Avtovaz îi invită pe automobilișiti să aleagă nume pentru modelel Lada. Granta, spre exemplu, a fost selectat din 60.000 de variante sugerate.

”Atragerea unui cerc larg de participanți, la procesul de creare a numelor pentru viitoarele Lada, permite verificarea ideilor nostre, identificarea altora noi și o mai bună familiarizare a publicului cu marca Lada, a declarat directorul de marketing al Avtovaz, Fabien Goulmy, citat de agenția TASS.

Grupul Avtovaz intră în componența alianței Renault – Nissan – Mitsubishi și produce automobile și componente auto pentru brandurile Lada, Renault, Nissan, Dutsun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068