Hot News
Decizia SUA, efect negativ asupra economiei ruse
11/05
Ministrul Culturii: de ce n-am interzis filmul ”Kursk”
12/05

Tronul de fier din Game of Thrones, în metroul moscovit

Foto: TASS

Un flashmob după serialul ”Game of Thrones”, a fost organizat în metroul moscovit, la stația ”Delovoi țentr”. Pe peron a fost instalat Tronul de fier, iar pasagerii s-au putut fotografia cu personajele filmului, a anuțat biroul de presă al metroului capitalei ruse, scrie agenția TASS.

”În ajunul difuzării celui de-al cincilea episod din sezonul opt al filmului ”Game of Thrones”, metroul moscovit și firma online Amediateka au organizat un flashmob strălucitor. Pe peronul stației, a fost instalat renumitul Tron de fier, prin fața căruia se plimbau animatorii în costumele principalilor eroi ai serialului – Daenerys Targaryan, John Snow și Cersei Lannister. Timp de câteva ore, actorii s-au fotografiat cu pasagerii din metrou”, s-a precizat într-un comunicat.

În același timp, participanții la proiectul ”Muzica din metrou” au interpretat coloana sonoră a serialului, scrisă de compozitorul Ramin Djawani. Tronul va mai rămâne în metrou câteva zile, doritorii putându-se fotografia alături de faimosul obiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875061