Hot News
Rusia rămâne în APCE
18/05
Informații despre aparate cosmice, apărute ilegal pe internet
19/05

Pozner a prezis un sfârșit tragic al omenirii

Foto: RIA Novosti

Omul de televiziune, Vladimir Pozner, a recunoscut că nu este optimist când vine vorba despre soarta omenirii: oamenii nu învață din propriile greșeli și calcă mereu pe aceeași greblă.

Răspunzând telespectatorilor simpatizanți, Pozner a declarat că devine optimist sau pesimist în funcție de subiectul la care se face referire. ”Nu am un singur pahar care este pe jumătate plin sau pe jumătate gol, am multe asemenea pahare și unele chiar se umplu, dar, altele, deloc”, a afirmat jurnalistul, citat de site-ul Pozner Online.

Telejurnalistul a recunoscut că este pesimist în privința omenirii. ”Am sentimentul că nu învățăm din propriile greșeli. Mi se pare că tot timpul repetăm același lucru. Călcăm pe aceeași greblă, dar greblele sunt tot mai periculoase, nu mai sunt alea, de lemn, sunt de tot felul, acum”, a explicat el.

”Și, iată ce se întâmplă: schimbările climatice, poluarea aerului și așa mai departe, toate astea vor conduce, într-un final, omenirea la o tragedie. Desigur, la un moment dat, vor înțelege, dar, eu nu sunt convins că nu va fi prea târziu. Din acest punct de vedere sunt pesimist”, a subliniat Pozner, adăugând că, în multe privințe, el are o interpretare ”destul de tragică a vieții”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089