Hot News
Comenzile de stat: fără vinuri din import!
29/05
Serghei Strokani: Momentul adevărului pentru ucraineni
29/05

Kosaciov: De această dată, Rusia nu a mai fost arătată cu degetul

Foto: fanatik.ro

O constatare interesantă – la sfârșitul alegerilor pentru Parlamentul European, nu s-au auzit, deocamdată, lamentări pe tema intervenției ruse… Oare de ce? se întreabă, pe pagina sa de Facebook, președintele Comisiei pentru Politică Internațională a Parlamentului rus, Konstantin Kosaciov.

Răspunsul meu este că, deși și-au consolidat pozițiile, populiștii de stânga și euroscepticii nu au zdruncinat fundamentele și nu au dat peste cap repartizarea de forțe. Iată de ce, elitele de la conducere nu au avut nevoie, de această dată, să explice propriile eșecuri și înfrângeri prin ingerința Moscovei, oferind lumii ”dovezi” ale atacurilor cibernetice și valurilor de ”fake”-uri.

Dar dacă ar fi fost nevoie, nu mă îndoiesc că tărăboiul ar fi fost declanșat în forță.

Astfel că, intensitatea și agresivitatea acuzațiilor la adresa Rusiei depind exclusiv de evoluția situației interne, fie că e vorba de
Statele Unite sau de Europa. Dacă a învins cine nu trebuie, Rusia e scoasă la înaintare”. Dacă totul merge conform planului, lăsăm Rusia pentru vremuri mai rele.

Liga ghinioniștilor nu doarme, dar nu s-a grăbit acum să scoată atuurile din mânecă. Iată de ce continuăm să urmărim jocul mâinilor, subliniază Kosaciov în postarea sa pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875087